Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék munka nélkül...

Desiree91 kérdése:

Hogyan tudnék munka nélkül pénzt keresni?

Figyelt kérdés
Minden tippet várok :D

2013. aug. 15. 14:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Menj el politikusnak
2013. aug. 15. 15:02
 2/16 anonim ***** válasza:
62%
A magyar mentalitás újabb mintaképe...
2013. aug. 15. 15:08
 3/16 A kérdező kommentje:

Hahaha, gondoltam hogy egyből kapok valami ilyesmi intelligens beszólást...hát én inkább a te mentalitásodba kötnék bele, hiszen úgy ítélkezel, hogy nem is tudsz semmit a kérdés okáról és csak a rosszat keresed!

Tisztességesen dolgozó ember vagyok, a kérdésem meg kíváncsiság, afelől, hogy milyen pénzkereseti lehetőségek vannak a világban még.... nehéz felfogni gondolom....

2013. aug. 15. 15:18
 4/16 anonim ***** válasza:
54%

Hogy lehet pénzt keresni?

1. Ahogy ez emberek 99%-a teszi: kemény munkával

2. Nyersz a lottón, erre olyan 0,000001% esélyed van

3. Örökölsz, ha épp meghalt vmelyik kőgazdag rokonod

4. Elveszel vmi gazdag nőt, ha nő vagy akkor hozzámész gazdag hapsihoz

5. Bűncselekménnyel jutsz pénzhez (nem javaslom, börtön szokott lenni a vége)

6. Feltalálsz vmit pl. az örökmozgót

2013. aug. 15. 15:25
 5/16 anonim válasza:
83%
Ha csak lefekszel es masik dolgozik rajtad. mar bocsass de hogy gondolodd ezt??
2013. aug. 15. 15:36
 6/16 A kérdező kommentje:
Ejj, látom csúfos az emberek fantáziája...nos, leírtam hogy hogy gondoltam. Pl. olyanokra gondoltam, hogy ne adj isten munkaképtelenné válnék, vagy valaki elveszti a két karját vagy mit tudom én, akkor még van-e esélye valamilyen pénzkereseti lehetőségre...nem kell egyből a legrosszabból kiindulni, egyébként köszi.
2013. aug. 15. 15:41
 7/16 Flector 67 ***** válasza:
100%
Munka nélkül pénzt keresni igen nehéz. Gondolkodj Te is egy kicsit. Fizetnél valakinek csak úgy?
2013. aug. 15. 16:49
 8/16 anonim ***** válasza:
Ha munkaképtelenné válsz (amit írtál: elveszted a karjaidat), kapsz vmennyi rokkantnyugdíjat, meg önkormányzati segélyt, ha volt biztosításod, akkor a biztosítótól kapsz pénzt, baleseti járadékot.
2013. aug. 15. 17:29
 9/16 anonim ***** válasza:

Már ne is haragudj, de ha nem tudod normálisan feltenni a kérdésed, akkor mit vársz? Az első 2, tipikusan a hülye kérdésre hülye válasz esete. Ne te szólogassál be másoknak hogy rosszra gondolnak, az emberek általában nem gondolatolvasóak, maga a kérdés egyáltalán nem azt tükrözte, hogy te a munkaképtelenné vált emberek kereseti illetve megélhetési lehetőségeiről érdeklődsz.

A "minden tippet várok :D" helyett inkább ezt kellett volna kifejtened.

2013. aug. 15. 18:31
 10/16 anonim ***** válasza:
Ha te magad képtelen vagy a munkára, tehát se kezed, se lábad, és süketnéma béna vak vagy (bár még ekkor is elmehetsz bolti kirakatba fürdőruha "modellnek" a bábu helyett.. garantáltan jelentős figyelmet kapna az üzlet), akkor nincs más út, birtokolnod kell valamit, ami képes pénzt hozni neked. Tehát legyen bérbe adható ingatlanod, nélküled is működő vállalkozásod, vagy befektetésed.
2013. aug. 15. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!