Lehet neten pénzt keresni PayPal kártya nélkül?
Figyelt kérdés
Mindenhol paypal kell nekem meg az nincs! Anélkül lehetne miért nem tudnak rendes számra számra utalni miért kell paypal?2013. júl. 7. 18:59
1/3 anonim válasza:
Meddig tart regisztrálni paypalra?
2/3 A kérdező kommentje:
de nem minden bankkártyára engedélyezett a paypal
2013. júl. 7. 19:13
3/3 anonim válasza:
Vannak olyan oldalak, amik kifizetnek nem érvényesített paypalra is, ismerek és használok is ilyeneket, bár nekem érvényesített a számlám.
Ezekből a netes munkákból egyébként se ma lesz belőle pénzed, ha elkezded csinálni, nekem hónapokig tartott, mire annyi pénz kezdett bejönni, amit már érdemes volt kivenni paypalra.
Paypalról egyébként úgy tudom, engedik levásárolni a pénzt pl. ebayen bankkártya nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!