Mire jó a Maestro kártya?
Sziasztok!
Most nyitottam egy folyószámlát, ahol azt mondta az ügyintéző, hogy nem kell nekem dombornyomott kártya, jó lesz a Maestro, merthogy annak is van már a hátulján valami 3 jegyű kód, és hogy ugyanúgy tudok vele fizetni neten, mint egy Mastercard-dal. Aztán ezt elmeséltem ismerősömnek, aki azt mondta, hogy ez rohadtul nincs így, paypal nem támogatja a Maestro kártyát, és a legtöbb helyen nem is lehet vele fizetni. Most akkor mivan?
Köszi!
10 éve használok paypalt különféle bankok különféle kártyáival, sosem volt semmi problémám, de most nyitottam egy új számlát, és nekem is problémás a Maestro kártya a netes fizetéseknél (K&H). A Paypal profilomba fel tudtam venni, sikeresen "get verified" is lefutott, de mégsem sikerült a fizetés az Ebay-en. Többször is megpróbáltam, de értelmes hibaüzetet nem kaptam.
Aztán pár nappal később valamiért sikerült fizetnem vele az ebayen, azóta ott gond nélkül megy.
Viszont sehol máshol nem tudok paypallal fizetni azóta sem, csak az ebayen.
A bankom azt mondja, nem látják, hogy érkezett volna fizetési kérelem, a paypal pedig azt mondta, hogy ők nem látják, miért utasítja el a bank a kártyámat, így két szék között estem a földre.
A banki ügyintéző azt javasolta, hogy indítsak egy panaszt, mert akkor tudják "mélyebben" (???) kivizsgálni, mi lehet a baj...
Valamiért úgy érzem nem fog sikerülni, és igényelni fogok inkább egy VISA-t vagy egy MasterCardot, ez a Maestro ez egy vicc. Lehet vele fizetni a közértben, meg működik az ATM-eken, ennyi.
Amerikai oldalakon pl. eleve nincs Maestro elfogadás, azt sem tudják mi az. Gondoltam, ez úgysem érdekes, majd fizetek Paypallal... hát nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!