Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mire jó a Maestro kártya?

Mire jó a Maestro kártya?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most nyitottam egy folyószámlát, ahol azt mondta az ügyintéző, hogy nem kell nekem dombornyomott kártya, jó lesz a Maestro, merthogy annak is van már a hátulján valami 3 jegyű kód, és hogy ugyanúgy tudok vele fizetni neten, mint egy Mastercard-dal. Aztán ezt elmeséltem ismerősömnek, aki azt mondta, hogy ez rohadtul nincs így, paypal nem támogatja a Maestro kártyát, és a legtöbb helyen nem is lehet vele fizetni. Most akkor mivan?

Köszi!

2013. jan. 18. 12:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Igen, velem is ez van. Nekem is Maestro kártyám van, fizikai meg egy-két online vásárláson kívül semmire nem jó. Aliexpressen igen, más oldalakon, Amazon stb. nem használható, nem értem miért nem támogatják. Nem próbáltam de sokan mondják, hogy PayPalhoz sem lehet csatolni. Ha mindenre jó kártyát akarsz akkor Visa vagy Mastecard. Nekem csak azért van Maestro mert ez volt a legolcsóbb. Szóval a nemzetközi oldalak döntő többsége nem támogatja a Maestrot, legfeljebb előre utalással, Barionnal meg ilyesmikkel tudsz fizetni vele online de így se mindenhol.
2019. jún. 3. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!