15 éves vagyok, és szeptemberig szeretnék keresni 200. 000 Ft-ot, de hogyan? Fizikai munka nem megy
Figyelt kérdés
Nem bírom a meleget, meg térdízületi kopásom van. Valami interneten is végezhető munka, vagy valami hasonlót tudtok ajánlani? Időm van, napi több óra.2013. júl. 1. 18:15
1/4 anonim válasza:
Interneten ha megfeszülsz se fogsz tudni keresni még 20 ezret sem.
Diákmunkára 15 évesen azt hiszem szülői engedéllyel mehetsz, bár július elején már nemigen van hely és itt sem lesz meg szeptemberig 200.
Meg ha meleg van akkor fagyiárulás közben megsülsz, a tescoban rohangálni kell, a mekiben meleg van és állni kell. Plusz szerintem fel se vennének.
A jobb munkakörülményeket biztosító helyekre meg elég frissdiplomás jelentkezik, valószínűleg őket fogják felvenni nem Téged.
Szerintem kérdezz meg ismerősöket, hátha valaki alkalmaz valamire, vagy tud valami jó helyet.
A 200 viszont semmiképp nem lesz meg, már csak 2 hónap van addig, egy szakképzetlen diáknak minimálnál többet nem adnak.
2/4 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseriteni, de sehogy....nagyon nagy a várolista.
3/4 anonim válasza:
Atyaég.15 éves vagy és már nem bírod a fizikai munkát?Inkább nem is akarod.Képzeld én nő létemre fizikai munkát végzek és még élek.Kényes kölök....
4/4 anonim válasza:
szeptember van, mit sikerült összehozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!