Érdemes lenne bosszút állni, felnyomni az APEH-nál, vagy feljelenteni, vagy nyugodjunk bele?
hagyd csak a dolgot! nyugodj meg, dőlj hátra, és figyeld csak meg, hogy a sors hogy fogja megbüntetni a szemétkedésért!
volt főnököm lóg még a mai napig 50 ezerrel, és nem tudtam ellene mit csinálni. már 9 hónap eltelt, mikor közös ismerős lévén megtudtam, hogy a volt főnökömet a mostani főnöke elbocsátja és nem fog neki kifizetni 500 ezer forintot, mert úgy bízott meg volt főnököm a főnökében, ahogy anno 9 hónapja én benne :D
KARMA- vagy esetleg ötletelhetsz, rendelhetsz neki pizzát, vagy rendelsz neki különböző dolgokat az internet segítségével , meg ilyen - olyan módon pokollá teheted az életét, de az egyen súly elve mindig érvényesül, és a szerencse egyszer majd elszegődik a mellől a szemétláda mellől, és melléd áll!
jó ez, így visszaolvasva lehet, hogy hülyén hangzik, de ennyi a válaszom !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!