Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Érdemes lenne bosszút állni,...

Érdemes lenne bosszút állni, felnyomni az APEH-nál, vagy feljelenteni, vagy nyugodjunk bele?

Figyelt kérdés
Nagy bajban vagyunk.A férjem évekig feketén dolgozott ,(de volt, hogy néha bejelentette)egy milliomos c.-nak.Vele nem volt közvetlen kapcsolata, mivel ő volt a nagygóré,Pesten, mi meg egy vidéki kisebb városban élünk, és a m. helye is egy hasonló kisebb városban volt. Még a fizetésért is fel kellett 1 embernek utaznia többszáz km.-t, nehogy nyoma maradjon...Már 2 hónapja késett a kifizetéssel,most pedig csak a félhavi fizetést akarja csak odaadni, mert a férjem bár végigdolgozta a hónapot, szerinte csak 18-18-ig jár fizetés.Hála Istennek talált egy másik munkahelyet,emiatt meg az egyik kollégája orrol rá.(mert ő is azt nézte ki magának)Nem tudjuk, ez a kolléga kavarja -e a szart,vagy a nagygóré szemétkedik.Mit tehetnénk? Nem veszi fel a telefont,és még egy évben egyszer is alig jön le ide a "porfészekbe" Sok illegális ügye van, adócsalás stb.De lehet hogy mi húznánk a rövidebbet, ha felnyomnánk, ő megúszná,és mi meg félhetnénk, hogy ránkküldi az embereit...Kérlek ,adjatok hasznos tanácsot, mit tegyünk, nyugodjunk bele,hogy úszott a pénzünk, kb. 60 ezer ft/nekünk ez nagy pénz/, harcoljunk, vagy álljunk bosszút???Azt én is tudom, hogy a férjem feketén dolgozott,és hibás ő is,de higyjétek el, itt vidéken ez megy ,és még az ilyen munkát is meg kell becsüljük, sajnos, mert más nemigen van...Ő meg fent pesten milliomos, kávéra se lenne elég neki az a pénz, amit lenyúlt tőlünk. A rosszindulató kollégával mit csináljunk?Nagyon várom a (nem beszólogatós 9 tanácsokat. Hozzáteszem, középkorúak vagyun, soha nem jelentettünk fel senkit,bírósági stb. ügyünk se volt soha...
2009. okt. 28. 07:46
1 2
 11/12 anonim válasza:
24%

hagyd csak a dolgot! nyugodj meg, dőlj hátra, és figyeld csak meg, hogy a sors hogy fogja megbüntetni a szemétkedésért!

volt főnököm lóg még a mai napig 50 ezerrel, és nem tudtam ellene mit csinálni. már 9 hónap eltelt, mikor közös ismerős lévén megtudtam, hogy a volt főnökömet a mostani főnöke elbocsátja és nem fog neki kifizetni 500 ezer forintot, mert úgy bízott meg volt főnököm a főnökében, ahogy anno 9 hónapja én benne :D

KARMA- vagy esetleg ötletelhetsz, rendelhetsz neki pizzát, vagy rendelsz neki különböző dolgokat az internet segítségével , meg ilyen - olyan módon pokollá teheted az életét, de az egyen súly elve mindig érvényesül, és a szerencse egyszer majd elszegődik a mellől a szemétláda mellől, és melléd áll!

jó ez, így visszaolvasva lehet, hogy hülyén hangzik, de ennyi a válaszom !

2009. okt. 31. 19:07
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi,de nem értem , mit értesz azalatt,hogy "Karma- és ötletelhetsz"?Amúgy én is azt remélem, hogy utóléri még őt is a sors!A másik válaszolónak,aki a Munkaügyi felügyeletnél való feljelentést írta. akkor megbukhat a férjem is a fekete meló miatt:(... az azért nem jó....:(
2009. okt. 31. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!