Hol lehet feljelenteni ezeket? (többi lent)
Figyelt kérdés
Egy weboldalra szerettem volna regisztrálni, az volt kiírva "küldj egy SMS-t erre a számra, és küldjük a regisztrációs kódot. SMS ára: 60 Ft + áfa. A regisztrációs kód szükséges a regisztráció aktiválásához" Összesen ennyi volt kiírva, nem volt kisbetűs rész (égész oldal háttérszíne fekete színű volt, csak az előbb leírt szöveg volt található középen semmi más, vagyis kisbetűs rész kizárva, direkt figyeltem is rá) Összesen 3 SMS-t küldtem vagyis az 180 Ft + áfa ---> 45 Ft = 225 Ft. A számlán viszont 1600 Ft-ot számoltak fel SMS darabjáért + áfa =6000 Ft fölött jött ki. Ilyen esetben kihez lehet fordulni? Fogyasztóvédelmi hatóság? -vagy kihez?2011. okt. 12. 14:58
1/2 apoi válasza:
A fogyasztóvédelemnél feljelentheted őket, de:
ha pl. warez (vagy bármi illegális) dologra akartál előfizetni, akkor nem ajánlott.
Szerintem elbuktad.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, akár illegális akár nem, nem is sikerült regisztrálnom, tehát nemigen tartok ettől...
2011. okt. 14. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!