Ez a kártya vajon jó lenne a paypal-hez?
Figyelt kérdés
Romániában lakom és minden évben kapunk ilyen "magyar pénz" -t,20.000ft-t(persze lejben kapjuk meg).Ezt kártyán kapjuk meg azthiszem Maestro card-os csak nem tudom,hogy ezzel a kártyával lehet fizetni vagy csak pénzt kapni rá.Azért kérdem mert szeretnék csinálni egy paypalt és hozzáadni egy kártyát de nem tudom,hogy ezzel lehet-e2013. aug. 11. 10:58
2/7 A kérdező kommentje:
Értem és apum pl kártyán kap fizetést az a kártya vajon jó?Azt már nem tudom milyen :D
2013. aug. 11. 11:07
3/7 anonim válasza:
A paypal alapbol elfogadja a maestro kartyat, viszont nem minden bank engedelyezi vele a neten valo fizetest... Ha a hatuljan, az alairasra kijelolt resz melett van egy hatomjegyu kod, akkor elvileg hasznalhatod paypalhoz.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen megnézem majd!:)
2013. aug. 11. 15:02
5/7 A kérdező kommentje:
Ez a bizonyos cvv2 lenne az a 3jegyű szám?
2013. aug. 11. 15:05
7/7 A kérdező kommentje:
Ok köszi:))
2013. aug. 12. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!