Miért nem fogadja el a PayPal a bankkártyámat?
Figyelt kérdés
A bank azt mondta h jónak kellene lenni nem náluk van a baj! Mindent jól írtam ez 100% de sehogy sem akar jó lenni!2013. júl. 30. 21:15
1/19 anonim válasza:
Volt a kártyához tartozó számlán minimum 400 forint fedezet a próbaterheléshez?
2/19 A kérdező kommentje:
Nincsen de gondolom akkor azzal kapcsolatban írni ki valamit nem pedig ezt: Please enter a valid credit card or debit card number.
2013. júl. 30. 21:26
3/19 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a típusa miatt?
Nézd meg, milyen típusokat fogad el-visa, visa electron, maestro- és ehhez képest a Te kártyád milyen.
4/19 anonim válasza:
Hát pedig összefüggés van a kártya valid/invalid mivolta és a számlán lévő pénz léte/nemléte között. De ha szerinted nem, akkor mind1
5/19 anonim válasza:
4-es rosszul tudod, nincs összefüggés. a valid/invalid csak a létezésére vonatkozik, nem arra, hogy van-e rajta fedezet.
kérdező, dombornyomott a kártyád? mert ha nem, akkor ott a bibi.
6/19 anonim válasza:
Már a sima debit kártyák is alkalmasak a Paypal használatához, a dombornyomottság mint kritérium idejétmúlt fogalom.
7/19 anonim válasza:
Nem tudom, honnan gondolod, hogy idejét múlt, a paypal nem fogad el, csak dombornyomott kártyát.
8/19 anonim válasza:
Továbbá egy dombornyomott kártya is lehet debit kártya, ez sem ettől függ.
9/19 A kérdező kommentje:
Egyet értek h nem kell dombornyomott mert haveromnak sem dombornyomott és még is elfogadta sőt jó pár olyan emberrel találkoztam akinek szintén nem dombornyomott volt! És mint leírtam a bank azt mondta jónak kellene lenni!
2013. júl. 30. 22:17
10/19 anonim válasza:
Bocs, akkor én tévedtem, azóta biztos megváltoztatták, egy ideje még nem fogadták el. Akkor viszont lövésem sincs mi lehet a gond. Nyilván megnéztél mindent, hogy Mastercard vagy Visa, ilyesmi, meg a számot is jól írtad be, szóval max. lehetne írni nekik, hogy ők mondják meg, miért nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!