Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért nem fogadja el a PayPal...

Miért nem fogadja el a PayPal a bankkártyámat?

Figyelt kérdés
A bank azt mondta h jónak kellene lenni nem náluk van a baj! Mindent jól írtam ez 100% de sehogy sem akar jó lenni!

2013. júl. 30. 21:15
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
És írni hogyan tudnék nekik?
2013. júl. 30. 22:32
 12/19 anonim ***** válasza:
Csupán abba kellene belegondolni, hogy amikor a kártyádat egy POS terminálnál, tehát közönséges bolti vásárlásnál használod, akkor az elutasitést megindokolják-e vagy sem. Segitek: nem indokolják meg. Tehát tök mindegy, hogy a kártya érvénytelensége vagy a fedezet hiánya a hiba oka, a lényeg hogy a fizetés meghiúsul. Ezt a példát arra hoztam, hogy a TE esetedben is a fedezet hiánya lehet az ok, annak ellenére hogy ezt külön nem nevezték meg indokként. Mwgadtad az adataidat, a Paypal megpingelte a kártyádat, az visszadobta, hogy NEM és ennyi. Az, hogy érvénytelen, vagy nincs a számlán pénz, már másodlagos kérdés. Szerintem most se érthető, de megpróbáltam.
2013. júl. 30. 22:34
 13/19 anonim ***** válasza:
Hiába vennéd fel velük a kapcsolatot, mert az eseted nem konkrét tranzakcióról szól, hanem egy automatikus rendszerüzenetről, amiben a Paypal munkatársainak nincs felülvizsgálati lehetőségük, szóval tök felesleges irnod nekik, mert nem fognak foglalkozni vele.
2013. júl. 30. 22:37
 14/19 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti: De én megértettem! Dobok rá majd pénzt és úgy is próbálkozni fogok!
2013. júl. 30. 22:39
 15/19 anonim ***** válasza:

12. Szerintem az előbb is érthető volt, csak tényleg nem ezt szokta kiírni, hanem hogy insufficient funds vagy hasonló. Mást ír ki, amikor nincs rajta pénz - tapasztalatból tudom.:)

Kérdező, van ügyfélszolgálatuk, ott lehet kérdést feltenni, nem tudom épp customer support vagy help centre/center a neve, ha valamennyire tudsz angolul az már elég lesz.

2013. júl. 30. 22:40
 16/19 dj sn a válasza:

Én hónapok óta fizetek bankkártyával a paypal-en keresztül, eddig összegtől függetlenül mindent ki tudtam fizetni. Most van 2 dolog, amit nem enged, pedig az egyik 3000Ft körüli, a másik is "csak" 10eFt. Ezt írja ki "We couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card..."

Egyszerűen nem értem...

Ja és csak úgy mellesleg, az én kártyám sem dombornyomott és legalább 30 alkalommal működött. Ennél a 2 dolognál meg nem. Minden esetben ebay-ről van szó, azóta is fizettem már így, csak ez a 2 aukció problémás...

2014. máj. 8. 16:41
 17/19 dj sn a válasza:

Update:

Ma sikerült a fizetés! Annyit kellett csak tennem, hogy banki átutalással feltöltöttem a paypal számlámat, így már sikerült fizetnem...

Feltöltés (magyar nyelven): [link]

2014. máj. 8. 18:37
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem dombornyomott Másztercárd kártyám van és Budapest bank és mégsem fogadja el.Beirom a számlaszámom és nemfogadja el onnantól
2021. aug. 28. 04:02
 19/19 anonim ***** válasza:
Miért kell legyen számlámon pénz ha nemem fizetnének?
2021. aug. 28. 04:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!