Miért nem fogadja el a PayPal a bankkártyámat?
12. Szerintem az előbb is érthető volt, csak tényleg nem ezt szokta kiírni, hanem hogy insufficient funds vagy hasonló. Mást ír ki, amikor nincs rajta pénz - tapasztalatból tudom.:)
Kérdező, van ügyfélszolgálatuk, ott lehet kérdést feltenni, nem tudom épp customer support vagy help centre/center a neve, ha valamennyire tudsz angolul az már elég lesz.
Én hónapok óta fizetek bankkártyával a paypal-en keresztül, eddig összegtől függetlenül mindent ki tudtam fizetni. Most van 2 dolog, amit nem enged, pedig az egyik 3000Ft körüli, a másik is "csak" 10eFt. Ezt írja ki "We couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card..."
Egyszerűen nem értem...
Ja és csak úgy mellesleg, az én kártyám sem dombornyomott és legalább 30 alkalommal működött. Ennél a 2 dolognál meg nem. Minden esetben ebay-ről van szó, azóta is fizettem már így, csak ez a 2 aukció problémás...
Update:
Ma sikerült a fizetés! Annyit kellett csak tennem, hogy banki átutalással feltöltöttem a paypal számlámat, így már sikerült fizetnem...
Feltöltés (magyar nyelven): [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!