Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nálatok, ahol még nincs...

Nálatok, ahol még nincs gyerek, mennyit költötök étkezésre havonta?

Figyelt kérdés
2013. aug. 5. 13:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Azt olvastam valahol, hogy a szervezetnek nem feltétlenül csak a bio kajára van szüksége...szóval ha nem minden étel bio, az sem baj :-)"

Igen, valóban, de én ennek ellenére az esetek 90%-ban bio dolgokat vásárolok.

2013. aug. 5. 21:22
 12/15 anonim ***** válasza:

"Egészségesebb, megbízhatóbb."--- ez sehol sem bizonyított, kicsit olyan mint az MLM-es termékek (pl. vérnyomás csökkentésre ill. növelésre is jó)

"kb. 1,5-2-szeresébe, cserébe viszont egészségeset eszem, tudom honnan van az étel, egészségem is megmarad."---nem bizonyított, nincsenek erre vonatkozó adatok! Tudod honnan van, hogyan? Azt tudod a biokajába tesznek 20% nem biot is, és jogilag bio marad? Ismerős fóliában termel, permetezi meg ami kell, és olyan boltnak adja el ami biokaját árul...

Láttál már olyan tanulmányt ami a biokaja előnyeit ecseteli adatokkal?

Van 1 kertem soha nem permeteztem, soha nem műtrágyáztam a közelben senki nem használja ezeket. A magokat a terményről fogom, ennek ellenére nem BIO!

Fóliás ismerős permetez, műtrágyáz és az övé bio. Részemről üres szavaknak érzem a bio kifejezéseket. Viszont jó reklámfogás ezt bizonyítja pl. te is kifizetsz1,5-2-eres árat :)

2013. aug. 6. 08:25
 13/15 anonim ***** válasza:
én eddig nem csalódtam a bio termékekben, és véleményem szerint igenis jobbak, a normál termékeknél! Ezerszer jobbak, mint a sok vacak, amit árulnak máshol.
2013. aug. 6. 11:39
 14/15 anonim ***** válasza:

1000-er jobbak? Miben? Mi alapján, szóbeszéd, hit, érzelem?

Kifejtenéd?

2013. aug. 6. 12:47
 15/15 anonim ***** válasza:
Amit bionak adnak el, elárulom nagyrésze nem az, hiszen lehet nem műtrágyáznak meg permeteznek (de egyébként igen valamennyit őkis, egy meghatározott mennyiség alatt számit bionak, ha nem tennék a kártevők megzabálnák az ő termékeiket is) , viszont a szél messzire viszi a permetet, az egyéb anyagok a talajvízzel nagyonmessze eljutnak.
2013. aug. 28. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!