100 m3-rel többet diktáltam be a Dégáznál. Megbüntetnek érte?
Figyelt kérdés
Folyamatosan többet diktáltam be, hogy télen ne 20 ezer forintot kelljen fizetnem, hanem kicsit kevesebbet. Viszont a február helyett, október 24- november elejéig olvassák le az órákat. Nem tudom, hogy túl lehet-e lépni, főleg ennyivel.2009. okt. 22. 20:07
11/15 anonim válasza:
Senki sem haragudott még meg azért, mert valaki töbet fizetett neki, mint a mi jár. Gond inkább az elmaradókkal szokott lenni. Még meg is köszönik.
12/15 anonim válasza:
Nekik kamatozott. Ezért nem fognak haragudni.
13/15 anonim válasza:
Kivéve, ha időközben áremelés is volt. Mert akkor ugyebár a kisebb áron fizetted ki a drágább gázt.
14/15 anonim válasza:
No para! Árcsökkentés volt. Tehát elbuktad köbméterenként azt a 13 Ft-ot. Nem lesz giotin! Viszont a túldiktálásnál észzel (főleg áremelés előtt), mert ha kiugró a dolog akkor ellenőrzik. Tavaly Szegeden kb 6000 címet ellenőriztek.
Az balfék férj tényleg jó sztori. Csak ilyen esetben 5000 Ft a kiszállási költség.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2009. okt. 23. 08:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!