100 m3-rel többet diktáltam be a Dégáznál. Megbüntetnek érte?
Figyelt kérdés
Folyamatosan többet diktáltam be, hogy télen ne 20 ezer forintot kelljen fizetnem, hanem kicsit kevesebbet. Viszont a február helyett, október 24- november elejéig olvassák le az órákat. Nem tudom, hogy túl lehet-e lépni, főleg ennyivel.2009. okt. 22. 20:07
1/15 anonim válasza:
Nem hisem hogy lesz ebből gond. Ha belegondolsz ez nekik csak jó, mert hamarabb kifizetsz olyan fogyasztást amit még el sem használtál. Előre fizetsz nekik. Ezt sokan csinálják így szerintem.
2/15 anonim válasza:
Én mindig többet diktáltam, majd kijött a papir hogy gázora csere kell ( mert ugye x évenként cserélik ) meg voltam ijedve hogy ugye én bediktáltam ora kevesebbet mutatott (nálunk kb 130 ezerrel fizettem tul akkor ) visszakaptam a pénzt, vagyis addig nem kellett fizetnem mig az 130 ezer ( az uj oránál ) le nem pörgött, Ez 1 éve volt TIGÁZ ( Debrecen )
3/15 anonim válasza:
Ja és egy szoval nem szoltak semmit, hogy miért fizettem elöre, az lenne a baj szerintem ha sokkal kevesebbet diktálnál, na akkor biztos szolnának. Elözö voltam.
4/15 anonim válasza:
Ha nem diktálsz be semmit (véletlenül), akkor úgyis "hozzákalkuláltak" volna legalább ennyit!
5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen Nektek! Megnyugodtam! :)
2009. okt. 22. 20:18
6/15 anonim válasza:
Nekem is ilyen volt, szintén a TIGÁZ-nál, bár nem ennyivel többet diktáltam. Ha akadékoskodnának, amit nem hiszek, akkor mondhatod, hogy elnézted, vagy másra kened, hogy elnézte. A kevesebb mennyiséggel inkább baj lehetne, de akkor is elintéznék egy pótszámlával.
7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm Neked is! Én is arra gondoltam,hogyha akadékoskodnának, azt mondom, hogy elnéztük!
2009. okt. 22. 20:21
8/15 anonim válasza:
De ez akkora hülyeség. Hát nyáron amennyivel kevesebbet fizetnétek azt el lehetne tenni és majd a télen beleadni. Addigis ha valamire sürgősen kellene a pénz kéznél lenne.
9/15 anonim válasza:
Nem fognak akadékoskodni, mi is jártunk már így, nem történt semmi. Van erről egy jó sztorim. Egy baráti házaspár élete első önálló lakása, balfék férj, aki sosem intézett semmit, bediktálta a villanyóra állását. Megkapták a többszázezer forintos csekket, amikor magukhoz tértek, rájöttek, hogy a műszaki analfabéta a gyári számot diktálta be..telefon, ügyintézés, kimentek hozzájuk rápillantottak az órára, (röhögtek egyet rajta) és kaptak új csekket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!