Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most megbüntetnek pénzbírságra...

Most megbüntetnek pénzbírságra, vagy nem?

Figyelt kérdés
A lányom holnap tölti be a 14.-életévét,és még nem csináltattuk meg a személyiét.Arra lennék kíváncsi hogy az első alkalommal büntetnek-e?
2011. ápr. 28. 10:40
 1/7 anonim ***** válasza:
?????
2011. ápr. 28. 10:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondták,hogy ha a gyerek betöltötte már a 14.-évét,és nincs kész a személyi,akkor az okmányirodában pénzbírságra büntetnek.
2011. ápr. 28. 10:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Na én erről nem hallottam,de menjetek be ma!Az okmányiroda is szokott hibázni...az első személyit ugye 6 évre,a másodika 10évre adják...na nekem a másodikat is 6ra adták,és csak akkor kaptam volna meg 10re,ha újból befizetem az illetéket!Vicc,ők hibáznak fizessünk,ha mi akkor is....
2011. ápr. 28. 11:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,még annyi hogy Miskolc környékén lakom,és nem tudom hogy Felsőzsolcán csinálják-e vagy Miskolcon.Nekem tíz évvel ezelőtt még Zsolcán csinálták,azóta változott-e nem tudom.Lécci aki tud segítsen előre is köszi!!
2011. ápr. 28. 11:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Húú ebbe viszont nem tudok segíteni:(Én Vas megyéből írok,az ország másik feléről:)
2011. ápr. 28. 11:47
 6/7 anonim ***** válasza:

zsolcán csinálják,párom tavaly ott csináltatta

de időpontot kell kérni,lehet csak akkor volt tumultus,de 3 hét múlvára kapott csak

2011. ápr. 28. 11:47
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2011. ápr. 28. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!