Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ti vennétek DIY "termékeket"?

Ti vennétek DIY "termékeket"?

Figyelt kérdés

Elég kreatív vagyok, szeretek dolgokat készíteni. Akár ruhát, akár ajándéktárgyakat, dobozokat, stb... (Szalvétatechnikával, festéssel...)

Az érdekel, hogy ezeket el lehet-e adni? Lenne rá kereslet? Hol érdemes meghirdetni, vagy hol találok olyan embereket, akiket érdekelne? Ünnepek körül kézzel készített ajándéktárgyak, ékszerdobozok, karácsonyfadíszek, bármi...

Hol lehet vevőket találni? Titeket érdekelne, ha lenne ilyen lehetőség az ismerősök között? Megfontolnátok, hogyha nincs időtök, kedvetek, kézügyességetek, hogy mondjuk anyáknapjára, karácsonyra a rokonoknak, barátoknak reális áron megvegyetek egy-egy ilyen tárgyat, ruhadarabot, vagy saját használatra választani egyet?

2013. júl. 25. 11:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Bölcsésztempó
2013. júl. 25. 12:18
 12/15 anonim válasza:
Azta, az a felső nagyon tetszik! Csak a szöveg nem, am milyen festékkel csináltad? És honnan merítesz ihletet? :)
2013. júl. 25. 12:23
 13/15 A kérdező kommentje:

textilfesték..:)

csak úgy jön:D

[link]

2013. júl. 25. 12:41
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát, különbözünk, mert én pont ilyesmit nem vennék meg :) Ilyeneket ma már a kínaiban is kapni egy ezresért.
2013. júl. 25. 13:33
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem is mondtam, hogy bármi extra.. Csak ez nem jön szembe az utcán..:)
2013. júl. 25. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!