Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen garancia van a set top...

Milyen garancia van a set top bokszra?

Figyelt kérdés

Ma vettem a Tescónál egy set top bokszot. Akciós volt, 6990 ft volt az ára. Nem is nagyon törődtem vele, hogy műszaki cuccról van szó, egészen addig, míg haza nem hoztam, és meg nem fordult a fejembe, hogy esetleg valami bibi lehet vele.

A pénztáros nem említette, hogy esetleg a jótállásos papírt töltessem ki a vevőszolgálatnál, de nem is gondoltam erre.

Annak idején azt mondták régebben az egyik tescós vevőszolgálatnál, hogy 10 000 Ft alatt blokk garancia van, felette jótállás, papíros garancia. A blokk megvan, tudom igazolni, hogy ott vettem, ennek ellenére nagyon zavar az egész, mert mi van akkor, ha fél év, egy év múlva nem működik, esetleg gyorsabban tönkre megy? Jelenleg működik, ép összeszerelés alatt van.

2013. júl. 17. 16:36
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!