Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi pénzből tud megélni...

Mennyi pénzből tud megélni egy pár mindennel együtt? (albérlet, rezsi, tisztítószer, tisztálkodási cuccok. Stb. )

Figyelt kérdés

2013. júl. 14. 22:57
1 2
 11/17 anonim válasza:

valamokka!

mielőtt vki büfögni kezd, megrágja a kaját nem??:)

te vmit nem olvastál el, vagy 0 a szövegértelmezési tudományod!

mivel te ezt írtad "A Kérdezőt nem az érdekelte, hogy ti hogyan éltek, hanem az, hogy mennyiből lehet megélni. "...a kérdésre válaszolván ugyanezt tudnám leírni, nekem ennyi kellene.

mivel nem általános számolást kért a kérdező, ahogy elolvastam a válaszokat, mindenki úgy értelmezte ahogy én, magyarul te nem tudsz értelmezni akkor.

drága tündérvirágszálam!

én keresem a pénzt, én vagyok a férfi a családban,a párom, akit írtam, ő a feleségem és nem fordítva.

és hogy nem lehet ennyi pénzt keresni??

igen lehetséges h te életedben nem fogsz látni ennyi pénzt egyszerre, de ennél többet is lehetne, csak akkor kicsit bevállalósabbnak kellene lenni!

2013. júl. 15. 07:59
 12/17 anonim ***** válasza:
kérdező! ez sok mindentől függ. az ilyen kérdések azért értelmetlenek, mert ahány ember, annyi megélhetési mód. valaki még minimálbérből is relatív jól kijön, valakinek meg a 200 sem elég. Nézzétek meg, mennyi a kiadásotok, bevételetek, majd meglátjátok hol lehet spórolni rajta.
2013. júl. 15. 10:41
 13/17 anonim ***** válasza:

Valagmokka!

Látszik, hogy valami minimálbéres kis senki vagy. Még hogy nem lehet megkeresni 1 milliót vagy többet rendes munkával, el vagy tévedve, de nagyon.

Bírom, hogy minimálbéres emberkék azt hiszik, hogy sok pénzt csak csalással vagy valami feketemunkával lehet megkeresni. Látszik, hogy nem tanultatok és küzdöttetek valami cél ért. A GYK tele van ilyen okoskodó emberkékkel.

De, hogy a kérdésre is válaszoljak úgy általában. Szerintem 200e Ft kell BP-n, hogy valahogy kijöjjön az ember.

2013. júl. 15. 15:32
 14/17 anonim ***** válasza:
Ételre kell számolni 2 főre 30-35 ezret legalább.
2013. júl. 19. 23:11
 15/17 belbolyhocska válasza:

Bocsi, hogy ideírom de nem akartam új kérdést feltenni.

Mi nemsokára elköltöznénk párommal albérletbe. 50ft az albérlet, az egyéb költségeket(kaja, cigi, állatok, üdítő, benzin) nagyjából kiszámolgattam és 122.000Ft-ra jön ki....

És ezek csak az alap dolgok. A tisztítószereket nem is számoltam, vagy a tisztálkodási cuccokat, de az is benne van vagy 15.000Ft-ba. :/

A lényeg, hogy a rezsi még hiányzik, fogalmam sincs mennyire jönne ki Szadán. Nem használunk sok áramot és vizet eddig is próbálunk vele spórolni. A gáz érdekelne főleg mennyi lehet télen. Elég fázósak vagyunk, de abból is vissza tudunk fogni. A ház ahova mennénk mostmár ikerház és 50nmes lenne a mi részünk.

2013. júl. 22. 17:57
 16/17 anonim válasza:

Mennyi is most egy doboz cigi? Számoljunk abból dobozonként 800 Ft-ot. Attól függ ki mennyit szív, de ha napi egy dobozzal számolunk akkor az egy fő esetén annyi mint... 24ezer Ft havonta.

Itt lehet megmutatni hogy ki mennyire erős fejben és képes-e leszokni a következő indokok miatt:

1.: Ér annyit az egészségem hogy abbahagyjam és szenvedek mondjuk egy hónapig az elvonási tüneteketől.

2.: Ér annyit ez a 24ezer Ft hogy másra költsem ha már egyszer albérletben lakok.

2013. okt. 2. 21:19
 17/17 anonim válasza:
Azt pedig még elfelejtettem hozzáfűzni hogy a rezsin is lehet spórolni, abban az esetben ha a fűtőtestek/radiátorok egyedi mérővel vannak ellátva, mert akkor tényleg csak annyit kell fizetned amennyit fogyasztasz.
2013. okt. 2. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!