Milyen tapasztalatotok van az ACN-ről? Érdemes belevágni?
Megfogadtam a tanácsodat és újra elolvastam azt a fejezetet.
"NEM IS A TERMÉKEK SZÁMÍTANAK!" -írja a könyv.( Erre gondoltál?) Valószínű ez így is van.
Én a megjegyzésemben arra gondoltam, ha már elkezdek egy hálózatépítést, akkor olyan termékkel kellene foglalkoznom, ami érdekel és talán hitelesebben is tudom ajánlani másnak. Egy 120 kg-os szakállas 40 éves férfi nem biztos, hogy hitelesen népszerűsít kozmetikai (szépségipari) termékeket.
De minden más érdekelne. Mivel most az acn "jött szembe" ezért kérdeztem erről nálam tapasztaltabbak véleményét.
Az a baj, hogy a könyv megfeledkezik azokról az ál-MLM-ekrők, amik a piac 95%-át lefedik. És ezek jellemzően értéktelen termékkel foglalkoznak, vagy a hagyományos kereskedelemre ülnek rá, és emiatt kevés az árrésük.
Ha értéktelen egy termék, akkor abból nem lesz tartós vállalkozás, rövidtávon le lehet nyúlni az embereket, de ennyi. Ezért NAGYON fontos a termék.
Ha pedig kevés a pénz, amit szétoszthatnak, egyszerűen túl nagy hálózatra van szükséged. Az ACN ilyen. Egy nagyváros mindössze 1-2 ACN-esnek képes párszázezres passzív jövedelmet biztosítani. Csak az emberek lusták utánaszámolni, és ez végzetes hiba, főleg, hogy az ACN egy súlyos belépési díjjal is megsarcol. (Ilyen még amúgy az összes mlmdiszkont jellegű próbálkozás is.)
"Egy 120 kg-os szakállas 40 éves férfi nem biztos, hogy hitelesen népszerűsít kozmetikai (szépségipari) termékeket. "
Ezt tudnám cáfolni. :)
Ha megérted, hogy nem a termék számít, akkor rájössz, hogy lényegtelen, hogy mivel foglalkozik a cég.
Tehát csak az számít, hogy te mit gondolsz. Ha szerinted az ACN-ben lennél jó, akkor egyelőre ne csinálj mást, mert azt fogod érezni, hogy valami nem stimmel azzal a másikkal amivel foglalkozol.
Hacsak meg nem ismered azt a céget és rá nem jössz, hogy egyrészt valóban mindegy mivel foglalkozol másrészt annak a cégnek a termékeit is megszereted.
Olvasd el Randy Gage Hogyan építsünk MLM pénzgyárat könyvét. Abban nagyon jól leírja, hogy BÁRKI lehet sikeres. Lényegtelen, hogy utcaseprő vagy több diplomás üzletember, mert nem az a lényeg, hogy honnan jön, hanem hogy milyen módszert használnak. Igaz ez benne van az Üzleti iskolában is.
Lényegében a hitelesség a legkevésbé fontos, mivel úgyis be tudod mutatni olyan embernek aki már ebben sikeres.
Jó kis játszma ez, csak kevesen értik és ezért kevés a kiemelkedően sikeresek száma is.
Ami viszont nagyon lényeges, hogy milyen emberek és milyen csapat van ott ahová csatlakozol. Engem személy szerint kb 8-10 egyéb cégbe hívtak meg. Ezek közül több már nem is működik, aztán van olyan ami kivonult Mo-ról, de még működik stb.
Mindez, akkor történt amikor az én cégemet megismertem. Tehát a legelején így semmit sem veszítettem volna ha máshová megyek. Pontosabban mindent. Minden olyan embert akit itt megismertem. És ez volt az az érzés ami miatt nem mentem máshová.
Én még mindig itt vagyok, de azokról akikkel találkoztam már nem tudom mindenkiről ezt elmondani. Mármint, hogy annál a cégnél vannak, vagy már a cég sincs.
Köszönöm a válaszokat!
Azért én mégis csak úgy gondolom, hogy fontos az a termék amivel el kezdek foglalkozni, el kezdem ajánlani ismerőseimnek. Az acn-ben tulajdonképpen az zavar, hogy van egy pár dolog ami szerintem fontos, de a tájékoztatókon "elfelejtették" elmondani. Pl Az elején befizetett nem kis összeg csak 1 évig érvényes. 12 hónap után meg kell újítanod a tagságodat(igaz, ez már jóval kevesebb összeg)stb. Van még egy pár ilyen. Ilyenkor elgondolkodik az ember, hogy az ismerőse,(aki azért hívott el a tájékoztatóra mert jót akar nekem, be akar venni a nagy üzletbe) ezeket miért nem mondta? Van még olyan dolog amit majd a belépés után tudok meg? Esetleg csak nem tartotta fontosnak ezeket?
Mindeki mást tart fontosnak. A belépésnél amúgyis alá kell írni egy szerződést, abban meg benne kell lenni ezeknek.
Amúgy nem a tájékoztató a lényeg ha csak annyit csinál valaki, hogy oda ad egy CD-t meg egy füzetet a cégről a másiknak, azzal is lehet üzletet építeni.
Kérdező! ma 10:28
"Azért én mégis csak úgy gondolom, hogy fontos az a termék amivel el kezdek foglalkozni, el kezdem ajánlani ismerőseimnek."
Vigyázz! Senki sem állította, hogy nem fontos a termék. Azt íroja a Kyosaki könyv, és írom én, hogy nem a termék a fontos. Remélem, érted a két megfogalmazás közti lényeges különbséget.
Persze, hogy fontos a termék, csak ez kb. olyan, mintha azt írnád, hogy olyan lányok tetszenek neked, akiknek van puncijuk. Ez valóban elég alapvető kritérium, de valószínűleg nem ez a vízválasztó kérdés a számodra tetsző és nem tetsző lányok között (korábbi válaszod alapján férfi vagy, de ha nem, akkor is érted a példát).
Nem véletlen ajánlottam neked, hogy azt a fejezetet olvassd el újra, ahol az inkriminált mondatot megtaláltad. Van ott életet megváltoztató oktatási rendszer, amiből akkor is tudsz várhatóan profitálni, ha nem építed föl a hálózatod? Ne tőlem várd a választ, én nem tudom. Más üzletet építek.
A lényeg, hogy ha azon morfondírozol, hogy melyik MLM-et kezded el, akkor fontos a termék. Megnézted, megéri megvenni, fel tudnád vállalni, szuper! Innentől kezdve ne a termékkel foglalkozz, hanem a képzéssel. Anélkül csak direkt értékesítő leszel, nem passzív jövedelmeket kereső, anyagi függetlenséget elérő szabad vállakozó. Ez persze nem feltétlenül baj, csak nem erről szól.
A termék az azért fontos, mert csakis őszintén ajánlva tudsz normálisan hálózatot építeni. De itt ki is merül a dolog.
Tápkieg: Itt van bőven választék. Minőségben nincs nagy különbség, viszont a képzési rendszerben már igen. Meg a működőképességben is. Nem véletlen írtam, hogy cégek szűntek meg vagy kivonultak Mo-ról. A nagy cégek sosem fognak elmenni az országból. Igaz van olyan amelyik szintén nem egy kezdő kis cég, de a vezetése nem megbízható ők végül kivonultak innét. Aztán volt olyan is amelyik megszűnt, ott is a vezetéssel volt a gond.
A kozmetikumok szintén ua, mint a tápkieg. Sőt nem is nagyon tudok olyan tápkieg céget amelyiknek ne lennének profi kozmetikumai. Ez valahogy összeforrt az évek alatt, nyilván nem véletlenül.
A többi kategóriát nem igazán ismerem. Én tuti nem lennék jó sem az ACN-ben sem mondjuk a TF-ben, mert nem látom értelmét ezeknek a termékeknek egy átlagember számára.
Az ACN konkrétan elég régi cég, tehát ebből gondolom, hogy fejlett oktatási rendszerrel rendelkezik.
A kérdéseidet meg a kétségeidet viszont a szponzoroddal kell megbeszélned. Ő tud neked erre válaszolni. Ez erre nem a legjobb hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!