Milyen tapasztalatotok van az ACN-ről? Érdemes belevágni?
Nem tudom, hogy érdemes-e belevágnod. Mit szeretnél elérni? Ha ez megvan, akkor döntsd el, hogy megfelelő eszköz-e hozzá az ACN üzleti terve. Azonban amíg a cél nincs meg, teljesen fölösleges azon rágódnod, hogy belevágsz-e. Addig ez nem vállakozói, hanem szimpla fogyasztói döntés. Ehhez azt kell végiggondolnod, hogy a felkínált szolgáltatás (ha jól tudom, az ACN a számláid fizetését szervezi meg valamilyen módon) megéri-e neked az üzleti ajánlat nélkül.
Ez amúgy alapfeltétel minden MLM-nél. Ha nem tartod a termékeit, szolgáltatásait elég jónak, hogy csak fogyasztóként megérje használni azokat, akkor felejtsd el. Persze, járj utána, hogy tényleg jók-e, számolj.
Egyébként meg ha számodra jó gondolatnak tűnik egy MLM üzletbe belevágni, akkor olvasd el Robert T Kiyosaki - Sharon L Lechter "Gazdag papa, Üzleti Iskola" című könyvét. Elég érthetően le van írva benne, hogy mitől jó egy MLM.
Jól írja a 2-es válaszoló. Azt kell eldöntened, hogy melyik téren mozogsz otthonosan, mihez van kedved. Szolgáltatások, gyógyhatású készítmények, étrend-kiegészítők, számítástechnikai dolgok, kozmetikai termékek, stb. stb. Személy szerint nem ajánlok olyan céget, amivel már minden második ember foglalkozik, mint pl. az Avon (ahol eddig sajnos nem találkoztam olyan értékesítővel, aki szó szerint tanácsadó lett volna, mert ha valaki a kezembe nyom egy katalógust, abból én nem fogom tudni, hogy nekem mi a jó a sok termék közül). Fontos, hogy fogyasztó is legyél az adott cégben, csak úgy leszel hiteles mások szemében. És nem utolsó sorban az is fontos, hogy legyél elszánt, kitartó, ne add fel az első elutasítás után, mert akkor ez nem neked való munka. Tudj kommunikálni, kapcsolatot kialakítani az emberekkel, ami nem olyan könnyű, mint amilyennek látszik. Ki kell tapasztalni, mert nem szabad erőszakosnak lenni, viszont a határozottság nagyon fontos. Az elején rengeteg időt kell rááldoznod, hogy megismerd a céget, a marketing tervet, és kialakítsd a saját rendszeredet, ami alapján értékesítesz.
Én egy kozmetikai cégnél vagyok, szakmámból adódóan is ez áll hozzám közel, és nagyon szeretem.
Köszönöm az építő hozzászólásaitokat.
Kiyosaki könyvét ismerem, és Brian Tracytől is olvastam könyveket. Ezért nem is zárkózom el az mlm-től, mint marketing eszköztől. Hiszen a mindennapokban is ezt az eszközt használjuk. Az ismerősöknek ajánljuk az általunk használt dolgokat, a boltot ahová járunk stb. Csak nem kapunk érte jutalékot. Az acn-ről eddig nem túl sokat hallottam. Érdekesnek tűnik a telekommunikációs vonal, de egyenlőre a vezetékes telefon és a vodafon mobil nem biztos, hogy hosszabb távon jövedelmező. Én nem arra törekszem, hogy fél éven belül milliomos legyek (szerintem ez lehetetlen), hanem hosszú távon szeretnék (munka mellett) egy állandó passzív jövedelmet kialakítani.
Van más ilyen telekommunikációval foglalkozó cég is?
Kedves kérdező, a tegnap 16:47-es hozzászólásodra:
"Kiyosaki könyvét ismerem, és Brian Tracytől is olvastam könyveket"
"Érdekesnek tűnik a telekommunikációs vonal,(...)Van más ilyen telekommunikációval foglalkozó cég is?"
Ezt a két gondolatod vetettem össze, ugyanis itt a bibi. A második idézett megjegyzésed azt sejteti, hogy ha esetleg olvastad is a fent ajánlott Kiyosaki könyvet, az alapgondolatát nem tetted magadévá. Javaslom, nyisd ki újra a 15. oldalon, és nézd meg a legalsó vastag betűs címet. Nem lövöm le a poént, de javaslom, olvasd újra a fejezetet.
ma 22:14
Vagy csak nem egy könyvről beszéltek. Az Üzleti iskolát kellene elovasni a kérdezőnek. Abban van a lényeg.
A scribd:com-on fent van, hogyha nincs meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!