Szerintetek erdemes belevagni a PandaStart online penzkereseti csoportban?
Figyelt kérdés
Azt szeretnem tudni, hogy mennyi pontra hany forintot ad, es valakinek fizetette eddig ki valamit???
Pl:( [link] )
2012. szept. 27. 20:59
1/9 anonim válasza:
Mi van itt? Naponta jön ezen a héten egy ilyen kérdés.... Szerintem ebből az életben nem fogsz pénzt látni... (Meg mi az már, hogy te adj számlát nekik???)
2/9 anonim válasza:
Azért mert ezek burkolt hirdetések!!!
Nekem volt egyszer egy munkával kapcsolatos kérdésem, és válasznak ezt dobták be....a moderátoroknak jelentettem is.
3/9 anonim válasza:
Igen, az ezzel kapcsolatos legelső kérdéseknek pontosan ez volt a célja, hogy megismertessék az emberekkel, hogy ilyen is van.
4/9 kgabika válasza:
Szerintem, nem éri meg, mert, olyan kevés egy pont forint értéke, hogy vicc számba megy. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a vége!
5/9 anonim válasza:
Mi lesz a vége? amikor külföldre települ és elvileg számla nélkül mindenkit ki tudna fizetni akkor összeomlik és eltűnik mint szürke szamár a ködben. Ez lesz a vége.
6/9 anonim válasza:
Csak az kaphatja meg, aki 250.000 pontot gyűjtött. Szeptemberben ez csak 11 főnek sikerült. Napi 8000 pont kell a minimum kifizetéshez! A kezdőoldal jó, de a pénzkeresés része a pandának csak felesleges időpazarlás.
7/9 anonim válasza:
Előző!
Megkérdezhetem,hogyan szedte össze az ismerősöd ehhez a 250 000 pontot?
8/9 anonim válasza:
Teljesen kamu az egesz nincs belole semmi penz. Ugyanolyan atveres mint a tobbi.
9/9 A kérdező kommentje:
kosz az infot mindenkinek!
szerintem sem lessz kifizetes csak nehany embernek aki az elejen mar komojan belevagtak a meloba es tobb mint 200 ember regisztralt utannuk
2012. okt. 9. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!