Ha te nyerted volna a 2 milliárdot, mire költenéd a családodon kívül?
Nyílván mindenki venne házat, autót, testvéreinek, szüleinek minden földi jót, meg magának is, de ezen kívül mire költenél?
Én kutyamenhelyekre.
A sok pénz nem feltétlenül arra való, hogy elköltsük, elosztogassuk. A sok pénz hatalmas biztonságérzetet ad, mert nem vagy kiszolgáltatva senkinek.
Én a pénz egy részét költeném csak el, mégpedig arra, hogy egy olyan önellátó gazdaságot hoznék létre, hogy nekem és a családomnak az ennivalóját a lehető "leg-bio"-bb minőségben termeje meg. A birtokon lenne egy napelemekkel és geothermikus energiával ellátott kúria épület. Ezek, mind a gazdaság, mind pedig a passzívház nem elsősorban azt a célt szolgálnák, hogy olcsóbb legyen az életem, hanem egy elvi kérdést oldana meg: egyetlen monopol közműcégnek és egyetlen külföldi kizsákmányoló multicégnek (élelmiszerbeszerzésileg) nem lennék kiszolgáltatva többet. Ez nálam elvi kérdés.
A pénz fönnmaradó részét (mivel a fentiek nem kerülnének annyira sokba) forgatnám különféle jövedelmező dolgokban. Ennek hozadékából, tehát NEM A TŐKÉBŐL(!!!) lehetne jótékonykodni, illetve a hazai oktatást támogatni, hogy visszatérjen az igazi magyar szellemiség az oktatásba. Dörzsölt jogászokkal (telne rájuk) kidolgoznám, hogy minden dolgom úgy legyen, hogy az államnak ne adózzak. Elvből!!! Hülyékre nem bíznék egy forintot sem. A mecénáskodásommal többet használnék az országnak, mint holmi mutyizókat pénzeljek.
ház,kocsi ilyesmi tuti
azon felül meg egy biztos: bármire is költök azt nem ebben az országban tenném meg, ahol katasztrófa a jövőkép...
utolsó:
azért, mert gyerekeken nem tesztelnek sampont és nem nyúzzák őket élve csak hogy kabát legyen belőlük, nem akasztják fel őket csak úgy, nem üti el őket autó úgy, hogy otthagyja az út szélén, nem teszik ki az utcára, csak mert sokat sír...
én gyerekeken is segítenék, főleg a beteg gyerekeken, de fontos, hogy megőrizzük a természet értékeit és a vadállatokat, és az általunk szelidített állatokért meg felelősséggel tartozunk, csak ezt sokan elfelejtik. Ők is érző lények, nem pedig dísztárgyak... És ők még megvédeni sem tudják magukat sehogy, ugyanis nincsenek jogaik...
Egészségügy, különösen az egyik klinika.
Állatok
El ne higyjétek már hogy azt a pénzt valaki is megnyerte!!
Ez az állam pénzmosodája!!
Én Gratislottózok már 1 éve 2 hetente játszok 120-150 darab szelvénnyel egy - egy húzás között sokkal kevesebb számból kell eltalálnom az 5 találatot mégsem jön össze soha még egy négyes se.
Ez egyszerüen matematikai képtelenség, pont olyan mint 3 lehetöségböl kitalálni egy bankkártya 4 jegyü pinkódját!!
Viszont még mindig jobb így ingyen nem nyerni vele mintha kifizetnék 2 hetente 120 szelvény árát!!
Amúgy ha ennyi pénzem lenne, felújítanám és rendbehoznám az összes magyarországi kastélyépületet mert borzalmas hogy hogy hagyják tönkremenni a történelmünket!!!
Gárdony mellett is van egy...
Szégyen amit művelnek beállamosították és sem a jogos tulajonos nem kaphatja vissza és el sem adják hogy valaki legalább szállodát építene belőle..
Ott megy tönkre az egész épület a történelem egy darabja!!
Hiába rajta a müemlékvédelem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!