Ugye nem igaz, hogy ha most valaki megnyeri a lottón a 3 milliárdot, a politikusok "jóvoltából", az összeget az árvízkárosultaknak utalják?
Pedig jogos lenne. A közösség érdeke fontosabb, mint az egyéné és egy valódi, becsületes hazafi megtenné ezt a Hazáért.
Csak az a gond, hogy a politikusok bezsebelnék a pénzt, és nem adnák a rászorulóknak.
60
Holnapig várom az összes értéked forintosított összegét egy kis dobozban, amit leviszünk az árvízkárosultaknak. Hasonló megfontolásból a nyugdíjszámlára befizetett összeget is nekik adjuk.
Kérdező: kacsa, hülyeség, baromság.
Hát.. Elég nagy szemétség lenne, ha a NYEREMÉNYT adnák oda...
Esetleg az emberke által kifizetett pénzt kéne odaadni.. Nem a nyereményt.. :O
Hát én biztos reklamálnék.. Hány ilyen lehetőség van az életben?! :O
Nem igaz a hir!!Nehogy már mások rendelkezzenek afölött amit Te vagy más megnyer!
Ha én megnyerném,azért biztos adnék támogatást,de had döntsem már én el,hogy mennyit...
Mivel az árvizi védekezés és kárelhárítás jórészt állami pénzből megy, így közvetve abból a pénzből is amit az emberek lottóra befizetnek.
Nyugi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!