Hogy lehet az, hogy régen annyi embernek volt ideje eljárni a politikusok beszédeire?
Most néztem meg a "Hitler: a Gonosz felemelkedése" című filmet és a szemembe ötlött, hogy mennyien ott vannak a beszédeken. Ha jól tudom Hitler hetente tartott beszédeket, de valójában hetente kettőt is akart a Mein Kampfban leírottak szerint.
Hogy lehet az, hogy akkor az emberek csak úgy eljárkáltak egy-egy politikus több órás beszédére? Nem kellett dolgozniuk, nem volt akkor annyi munka vagy otthoni teendő?
Én a Weimari köztársaság idejére gondolok, te marha.
Amúgy sem lőttek agyon embereket később sem, mert nem mentek el Hitler beszédére.
Dolgoznak azok csak feketén. Vagy pedig segélyből éltek.
Akkoriban Németországban nem nagyon volt segély munkaképeseknek. Akinek nem volt munkája, az pedig éhezett.
"Amúgy sem lőttek agyon embereket később sem, mert nem mentek el Hitler beszédére."
Azt hitted? :D
Ugyan már...
Nézzétek meg, hogy ma hányan elmennek Gyurcsány vagy Orbán beszédeire... Vannak akik manapság is nagyon ráérnek.
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!