Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egy játék valóban megérne...

Egy játék valóban megérne neki ennyit?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Az lenne a gondom hogy facebook-on keresztül üzleteltem egy emberrel.Vettem tőle egy 98 as fullos metin2 es karaktert.A gond ott kezdődik hogy "elfelejtettem" átutalni neki a kért 150 ezer forintot,gondolván hogy mi bajom származhatna belőle hiszen csak egy játék.Nos akitől vettem elkezdett fenyegetni hogy felkeres és meglássuk hogy akkor ekkora lessz-e a szám meg hasonlók.Semmi baj nem volt egésszen ma reggelig.Suliba menve észrevettem hogy a kapu előtt áll egy ismeretlen ember,aféle "kétajtós szekrény" típusú és mintha egy vipera is lett volna nála.Felismertem hogy ő volt az egy tetoválásról.Azonnal hazamentem és felhívtam az orvosomat hogy beteg vagyok és majd délután bemegyek hozzá.Szerintetek tudja hol lakom és valóban megérne neki ennyit egy hülye játék?

2013. jún. 10. 06:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Másik pedig elég villám csákó lehetsz ha hogyha 6:47re már elmentél a suliig is aztán visszaértél közben az orvossal is beszéltél.... szóval kamuzol össze vissza apukám!!! KIJÁRNA EGY NAGY VERÉS!!!
2013. jún. 10. 13:47
 12/16 A kérdező kommentje:

Erre annyit írok : Más időzóna.

Itt az a 6:41 az 7:41,és az orvossal telefonon beszéltem.

2013. jún. 10. 14:05
 13/16 anonim ***** válasza:

AHA :)

Érdekes, hogy pácban van az ember akkor mi az első dolga GYAKORIRA jön kérdezni :)))

Szerintem meséld el édes anyádnak milyen okos, rendes gyerek voltál....

2013. jún. 10. 14:11
 14/16 anonim ***** válasza:

Én ki nem fizetnék ennyi pénzt semmilyen karakterért.

Viszont ha tényleg fullos karit adott - más gameforge játékokat ismerek, rengeteg pénzt elkérnek a különféle profi fegyverekért, tulajdonságokért - lehet ér annyit, hiszen x szintenként megvette több ezerért a fegyvereket, manákat, folyamatos VIP játékjogot - nem tudom ott mik vannak.

Emellett még egy csomó időt, energiát is beleölt.

Elméletileg tehát akár érhet ennyit egy karakter, gyakorlatilag viszont a gameforge szabályzatában benne van, hogy tilos pénzért karaktert árulni.

Már csak emiatt sem kérhetne érte pénzt, ha mégis kidobóembereket küldenek utánad, inkább add vissza a karit.

Amúgy is ők is f@szlámák, minek adták oda a hozzáférést, ha nem fizettél?

Viszont az, hogy "csak egy játék" az semmiképp nem helytálló, hiszen a "kétajtós szekrényék" is nyilván fizettek érte, a programozó aki megírta, a grafikus, aki megrajzolta ebből él, a GTA-ért is fizetni kellene a boltban és nem letölteni, de ha veszel egy kártyapaklit a boltban az is pénzbe kerül, pedig kisebb az előállítási költsége.

2013. jún. 10. 16:12
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem fizetett a kidobóembereknek.FB-n tárgyaltunk és ő személyesen az.A karakter adatait vissza küldtem emailbe és felhívtam hogy nézze meg az emailjét.A telefonba azt mondta hogy visszavette a karaktert és hazamegy,meg hogy örüljek hogy ennyivel megúszom.
2013. jún. 10. 20:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Valóban örülhetsz hogy ennyivel megúsztad! Remélem megköszönted neki és bocsánatot kértél....
2013. jún. 10. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!