Egy játék valóban megérne neki ennyit?
Erre annyit írok : Más időzóna.
Itt az a 6:41 az 7:41,és az orvossal telefonon beszéltem.
AHA :)
Érdekes, hogy pácban van az ember akkor mi az első dolga GYAKORIRA jön kérdezni :)))
Szerintem meséld el édes anyádnak milyen okos, rendes gyerek voltál....
Én ki nem fizetnék ennyi pénzt semmilyen karakterért.
Viszont ha tényleg fullos karit adott - más gameforge játékokat ismerek, rengeteg pénzt elkérnek a különféle profi fegyverekért, tulajdonságokért - lehet ér annyit, hiszen x szintenként megvette több ezerért a fegyvereket, manákat, folyamatos VIP játékjogot - nem tudom ott mik vannak.
Emellett még egy csomó időt, energiát is beleölt.
Elméletileg tehát akár érhet ennyit egy karakter, gyakorlatilag viszont a gameforge szabályzatában benne van, hogy tilos pénzért karaktert árulni.
Már csak emiatt sem kérhetne érte pénzt, ha mégis kidobóembereket küldenek utánad, inkább add vissza a karit.
Amúgy is ők is f@szlámák, minek adták oda a hozzáférést, ha nem fizettél?
Viszont az, hogy "csak egy játék" az semmiképp nem helytálló, hiszen a "kétajtós szekrényék" is nyilván fizettek érte, a programozó aki megírta, a grafikus, aki megrajzolta ebből él, a GTA-ért is fizetni kellene a boltban és nem letölteni, de ha veszel egy kártyapaklit a boltban az is pénzbe kerül, pedig kisebb az előállítási költsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!