Egy játék valóban megérne neki ennyit?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Az lenne a gondom hogy facebook-on keresztül üzleteltem egy emberrel.Vettem tőle egy 98 as fullos metin2 es karaktert.A gond ott kezdődik hogy "elfelejtettem" átutalni neki a kért 150 ezer forintot,gondolván hogy mi bajom származhatna belőle hiszen csak egy játék.Nos akitől vettem elkezdett fenyegetni hogy felkeres és meglássuk hogy akkor ekkora lessz-e a szám meg hasonlók.Semmi baj nem volt egésszen ma reggelig.Suliba menve észrevettem hogy a kapu előtt áll egy ismeretlen ember,aféle "kétajtós szekrény" típusú és mintha egy vipera is lett volna nála.Felismertem hogy ő volt az egy tetoválásról.Azonnal hazamentem és felhívtam az orvosomat hogy beteg vagyok és majd délután bemegyek hozzá.Szerintetek tudja hol lakom és valóban megérne neki ennyit egy hülye játék?2013. jún. 10. 06:47
1/16 anonim válasza:
Facebook alapján simán meglehet találni! Még akkor is ha nincs kiírva az adatlapodon semmit mer ír 1-2 ismerősödnek aztán meg is van a cím! Ilyenfajta hozzáállással ne csodálkozz ha megcsapkodják a szádat!!! Amúgy ha ír a játék szolgáltatónak akkor meg törölhetnek is karakterrel együtt a játékból! Csalókat agyon verik JOGOSAN!!!
2/16 anonim válasza:
10e forintokért nyugdíjasokat vernek agyon, gondolod neked nem dugnák fel az esernyőt a s2ggedbe 150K-ért? :)
Amúgy meg kame, de jó, végre nem a szokásos sablonos vacak :)
3/16 anonim válasza:
Amúgy mit vársz?Ekkora egy inkorrekt kis majom vagy, várható , hogy valaki egyszer megrongálja az arcodat.Remélem megtalál, és megkapod ami jár neked.
4/16 anonim válasza:
Remélem a szüzességedet is elveszted :D :D
5/16 A kérdező kommentje:
Bár kamu lenne,nem írhat a játék szolgáltatónak mivel láthatóan kell neki a karaktere vagy a pénze. Emailbe elküldtem neki az adatokat,remélem többet nem látom.
2013. jún. 10. 10:51
6/16 anonim válasza:
Szolgáltató vissza adja neki a karaktert csak TÉGED tilt ki aztán meg jól meg is piccsant hulye gyerek! WOWnál is elég sok ilyen eset volt már...
7/16 anonim válasza:
A, ekkora f@szkalap hogy lehet, hogy odaadja míg nincs a számláján a pénz??
B, ekkora suttyó hogy lehetsz, hogy nem fizeted ki amit veszel. Remélem elkap és szilánkosra töri a csuklódat.
8/16 anonim válasza:
Reméljük nem csak a csuklóját tőri 2 hanem az arca is kap emlékeztetőt!!
9/16 A kérdező kommentje:
Kedvesek vagytok,kihalt az emberség mára?
2013. jún. 10. 13:36
10/16 anonim válasza:
Ne haragudj de TE ne beszélj emberségről mikor előre eltervelted, hogy megkárosítasz másokat!!! Mégis mit vártál, hogy itt fognak májerolni Téged, hogy TE aztán király gyerek vagy??? Vagy mégis mit gondolsz magadról??! Kíváncsi lennék hogyha téged vagy szüleidet károsítana valaki meg mit szolnál hozzá!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!