Cristiano Ronaldo valóban gyengült?
Elég nagy fanja vagyok Roninak. :) De amit látok mostanság, hogy nagyon lefele jön a formája, lehet most nem megy neki, vagy én nem tudom, de elég negatív fejlődést látok.
1. Sprint: Minden megtolt labdája, már lassan 99%, hogy lefutják, vagy elesik.
2. Csel: Nagyobb csel vonzatát, már évek óta nem láttam.
3. Gól: Lövi a gólokat, de ha félpályáról maga megindul, és belövi, vagy amit beteszik ziccerbe belőné, de azt sem lövi be.
Ti hogy vagytok ezzel a helyzettel? :)
Nagyok az elvárások Krisi.:)
Szinte minden meccsen rúg egy-két gólt, mint ahogy ma is.
Nem cselez annyit, mert már nem annyira önző, mint a MU-ban volt.
nem gyengült csak átalakult a technikája.
amúgy már a MUban se volt önző.
első 3 évében valóban sokat cselezett és túl sokáig tartogatta a labdát, későn passzolt vagy egyáltalán nem passzolt gólhelyzetben.
De a játéka már a 06-07es idényben más volt mint előtte, ekkora ért be az ő és Ferguson munkája a csapattal is (mert nem mellékesen Beckham távozása után átalakult a MU is).
Eredményesebb is lett. Kb ekkora lett sztár belőle (előtte csak a MU drukkerek tartották annak).
1 évvel későbbre meg már elérte azt a szintet amit azóta is tart nagyjából. Bár a MUban pontosabb volt a befejezésekben, viszont ott jobban rákényszerült a védekezésre is, ezért kevesebb helyzete is volt.
2008ra már szinte teljesen elhagyta a cseleket.
Inkább csak akkor trükközött ha már nem volt annyira reflektor fényben(értsd nem figyelt rá annyi védő).
Már nem figyelem a meccseit mióta a realban van csak pár meccsét látom 1 évben.
Nem hinném h lassult, inkább még jobban figyelnek rá (és nem mellékesen a labdát vezetve persze h lassabb mint az a védő aki mellette fut).
Hurkásabb? xDD Ha itt az izmosra gondolsz, akkor igen, izmosabb lett. És tavaly készítettetek egy felmérést, miszerint a leggyorsabb...nem tudom, honnan szedsz össze ennyi sületlenséget, én is nagy CR7 fan vagyok, és kissé elvakult is egyben. Van amivel egyetértek, például 4-0-nál már nem hajt úgy... De még akkor is sprintel, ha olyan helyzetbe van!
Nem tudom, hogy láttad-e már, de ezt a videót a figyelmedbe ajánlom: http://www.youtube.com/watch?v=xmtwEwAf9Tk
Szerintem egyformán elvakultak vagyunk, mert én is többet várnák néha tőle. Pedig nemsokára a 100. gólját szerzi, ilyen rövid idő alatt! Már a 10. helyen van a Rm góllövőlistájának örök ranglétráján. (és ehhez neki 2(!) szezon kellett). Mit is várunk?
És ha úgy látod, hogy lefele menne a formája nézd meg, hogy idén mennyivel jobban(többet) védekezik, többet passzol és több gólt rúg. Na most akkor? :) ...egy dologba tudnék talán belekötni, az pedig a szabadrúgás. Idén még nem szerzett így gólt... Igaz támadásból legalább olyan messziről rúg ... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!