Léteznek olyan kereskedelmi stratégiai "játékok" amiket kevéske VALÓDI pénzzel, munka után, hobbi szinten űzhetek? Melyek ezek?
Régebben sokat játszottam mindenféle böngészős, online játékkal. Némelyikben különböző értékű kártyákkal üzleteltem, játékpénzért.. Csóróként kezdtem, aztán szép lassan felküzdöttem magam a "gazdagok" közé. Tudjátok, mint a kosaras kártyáknál, vagy a turbórágó papírokkal, csak interneten. Kezdtem 1-2 kopott sarkú vacakkal és a végére kiügyeskedtem belőle egy albumnyit. Valami ilyen lehetőséget keresek, ahol hasonló módon üzletelhetnék.
Nem is az érdekel igazán, hogy mibe érdemes fektetni, inkább, hogy hol tudnám hobbi szintjén, legálisan kiélni ezt az "kereskedelmi" irányú késztetésemet kicsiben, valódi pénzzel.
Mondjuk belevágnék 5000 ft-al, aztán mondjuk ezt megforgatva akár 6 hónap alatt lenne belőle 5500... értitek, nem a haszon a lényeg, hanem a játék, ezért is írtam most ilyen gagyi számokat.
Nem muszáj internetes megoldásban gondolkodni, meg felhasználóbarát felülettel. Csak a szisztéma legyen hasonló.
Kis befektetés, még kisebb haszon, ezt visszaforgatva kis növekedés.. - ez okozna örömet, ez köt le.
A szerencsejáték és a házalós-levélszemetelős biznisz egyáltalán nem mozgat!
Írjatok minél többet a saját tapasztalatokról. Előre is köszönöm a tippeket.
Ha kereskedni akarsz, akkor próbáld ki a forex-et. Külföldi devizákkal kereskedhetsz, egészen kis tőkével is elkezdheted. Az fxnet-nél ingyenesen kipróbálható egy demószámláról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!