Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Léteznek olyan kereskedelmi...

Woodruff kérdése:

Léteznek olyan kereskedelmi stratégiai "játékok" amiket kevéske VALÓDI pénzzel, munka után, hobbi szinten űzhetek? Melyek ezek?

Figyelt kérdés

Régebben sokat játszottam mindenféle böngészős, online játékkal. Némelyikben különböző értékű kártyákkal üzleteltem, játékpénzért.. Csóróként kezdtem, aztán szép lassan felküzdöttem magam a "gazdagok" közé. Tudjátok, mint a kosaras kártyáknál, vagy a turbórágó papírokkal, csak interneten. Kezdtem 1-2 kopott sarkú vacakkal és a végére kiügyeskedtem belőle egy albumnyit. Valami ilyen lehetőséget keresek, ahol hasonló módon üzletelhetnék.

Nem is az érdekel igazán, hogy mibe érdemes fektetni, inkább, hogy hol tudnám hobbi szintjén, legálisan kiélni ezt az "kereskedelmi" irányú késztetésemet kicsiben, valódi pénzzel.

Mondjuk belevágnék 5000 ft-al, aztán mondjuk ezt megforgatva akár 6 hónap alatt lenne belőle 5500... értitek, nem a haszon a lényeg, hanem a játék, ezért is írtam most ilyen gagyi számokat.

Nem muszáj internetes megoldásban gondolkodni, meg felhasználóbarát felülettel. Csak a szisztéma legyen hasonló.

Kis befektetés, még kisebb haszon, ezt visszaforgatva kis növekedés.. - ez okozna örömet, ez köt le.

A szerencsejáték és a házalós-levélszemetelős biznisz egyáltalán nem mozgat!

Írjatok minél többet a saját tapasztalatokról. Előre is köszönöm a tippeket.

2013. jún. 8. 09:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem rég olvastam egy ajánlást valahol a neten sajnos címet nem tudok ahol valami stratégiai játékkal a legjobbak pénzt tudnak keresni paypal kifizetéssel. Ha annyira érdekel keress rá biztos lesz infó!
2013. jún. 8. 10:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Veszel egy domaint (2$) veszel egy tárhelyet (2000ft/év), és munka után építhetsz rá egy weboldalt, amin ha jó és értékes tartalmat közölsz akkor látogatni fogják az emberek, ha lesz napi 1-2-k látogatód abból már kihozhatod az 5k ft induló tőkéd 1-2x-sét is havonta.
2013. jún. 8. 11:08
 3/3 anonim válasza:

Ha kereskedni akarsz, akkor próbáld ki a forex-et. Külföldi devizákkal kereskedhetsz, egészen kis tőkével is elkezdheted. Az fxnet-nél ingyenesen kipróbálható egy demószámláról.

[link]

2014. máj. 13. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!