Nem tudok dönteni! Mi legyek?
Tudom,hogy elég sokan kérdezgetnek ilyeneket,de egyszerűen nem bírok dönteni,pedig hamarosan kell.
Jó vagyok rajzolásban,de leginkább mangákat rajzolok,és utálom a művészettörténelmet.Szeretek még fotózni is,nagyon sok tájképet készítettem már,főleg Erdélyben és Angliában.Szeretek regényeket is írni,illetve szeretem a divatot,szeretek varrni,meg egyéb ilyen kézművességekkel foglalkozni(pl. ruhákat készíteni,átalakítani,ékszereket csinálni...)
Bocsi,ha untatlak titeket,de szeretném megkérdezni,hogy ti mit ajánlotok.
Szia!
A pályaválasztás bizony nem könnyű feladat,de nem szabad erre rágörcsölni...Mindoim ezt úgyh majd egy évig szét stresszeltem magam emiatt... :(
Így ahogy olvasom mindenképpen valamilyen művészeti képzésre kéne menned! Nézz utána a lehetőségeknek és kérdezd meg az ismerőseidet is,hogy ők minek tudnának elképzelni Téged....A művtörit sztem viszont nem fogod tudni kikerülni,de vannak gyakorlatiasabb képzések is. :))Majd nézz körül,h milyen sulik vannak... :)
Am így kapásból a leírtak alapján:divattervező,ékszerész,fotós?? :)
Kedves Kérdező!
Mielőtt abba a hibába esnék, hogy valamit ajánlok Neked, javaslom, inkább foglalkozzunk a "Hogyan hozzunk megalapozott pályaválasztási döntést?" kérdéssel.
Nos. Létezik olyan -ingyenes- pályaválasztási tanácsadó, irodai is és most már netes is, amelyik tesztsorozat segítségével segít Neked ebben a fontos dologban. Képes az álmaid és a lehetőségek közötti egyensúlyt megtalálni. Létezik munkapszichológiai kérdéscsokor is, többfajta teszt a pályaválasztásod segítendő, de utóbbiból nem tudok ingyeneset. Nyugi. Lehet, még az iskolapszichológusod is tud ajánlani elérhető szakembert.
Egyébként pedig egy átlag EU-polgár 5-8 évente tanul egy új szakmát, tehát ha elsőre nem a legjobb döntést hozod, maximum az átlagot változtatod meg.
Üdv R.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!