Szerintetek mi legyek? Nem tudok dönteni.
Figyelt kérdés
Tudom hogy ezt nekem kellene már eldöntenem 14 éves fejjel,hogy mi szeretnék lenni,de nem megy.Jó a nyelvérzékem és mivel szeretek a gyerekekkel foglalkozni,arra gondoltam,hogy miután megszerzem a német felsőfokú nyelvvizsgát,külföldön aupair-ként szeretnék dolgozni.Az (is) lenne a kérdésem,hogyha aupairnak készülök,akkor milyen középiskolába/gimnáziumba kell mennem?Mert a nyelvvizsgákat le tudom utána is tenni,csak nem tudom hogy hová menjek továbbtanulni,és van rá 2 hónapom hogy eldöntsem.
Köszönöm előre is az értelmes válaszokat!:)
Bocsi az esetleges helyesírási hibákért.Sietek:)
És Jó Éjszakát!
14/L
2010. okt. 31. 23:18
1/2 anonim válasza:
az au-pair nem normális munka, azt általában azért csinálják emberek hogy megtanuljanak egy nyelvet és közben keressenek némi "zsebpénzt". Egyébként ráérsz még eldönteni, én 18 évesen találtam ki mi szeretnék lenni.
2/2 anonim válasza:
ja, gimnáziumba meg bővel elég ha elmész egy rendes gimnáziumba, esetleg valami 5 évfolyamosba. a jobb gimnáziumok között nézelődj. igazából nem az érettségi a fontos, azt mindegy hol szerzed meg, hanem hogy utána hova mész továbbtanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!