Mi a logika abban, hogy a mobilszolgáltatók drágábban adják a mobiltelefonjukat, mint ha netről rendelem meg 2 év garanciával Kártya függetlenül?
Eszed, mint az 5 évesnek.
1. Tanulj meg olvasni: a 2. válaszadó válasza:
"
A magyar szolgáltatók mesteségesen drágák. Még a Media Marktban is olcsóbban lehet kártyafüggetlen telefont venni, mint a T-nél hűségidővel meg előfizetéssel.
Az oka rettentő egyszerű:
Mert a tudatlan nép meg se nézi, hogy máshol mennyibe kerül a telefon. Besétál oda, ahova a telefonszámlát fizeti és vesz egy új telefont. Nem kérdez, nem gondolkodik.
Ezt tudják a mobilszolgáltatóknál is és röhögnek a markukba, hogy megint eladtak egy 30e forintos telefont 60e-ért 2 év hűséggel."
Ráadásul te vagy olyan maradi idióta, hogy a boltban fényes nappal engeded magad meglopni. 20000 Forintot kifizetsz a semmire plusszban! Ez hol ésszerŰ! Magyarázd el nekem!
Ha megnézed ezt a honlapot, láthatod, hogy nem noname cégek árulnak:
Viszont, ha ennyire tele vagy, utalj nekem egy kis pénzt vagy egy alapitványnak!
Valahol olvastam, hogy a magyarok a legelmaradibbak racionális pénzügyi gondolkodásban. Te vagy rá a bizonyíték! :)
Hát persze én vagyok a gyökér mert megengedhetem magamnak ugye??? Semmi baj gondolj amit akarsz nem én rágódok a forintokon és majd ha tudsz normálisan beszélni talán kapsz valamit! Alapítványok míg kapják az állami támogatásokat és közben élnek mint marci hevesen addig tőlem egy fillért se fognak kapni az biztos! Amúgy meg szoktam segíteni rászoruló iskolás családoknak iskolaszer csomagban vagy hasonló módon úgyhogy előbb kérdezz aztán oszd az észt!
Az egészben a legjobb dolog, hogy amit küldtél linket megnéztem az árakat a legolcsóbb helyen is 173980Ft, míg mondjuk T-mobilnál mivel jómagam is az vagyok az érdekel ott pedig csomagtól függetlenül 2éves hűségidővel 170514Ft vagy 1éves hűségidővel 171891Ft. Szóval agyba főbe nyomjátok a baromságaitokat miközben utána se néztek mit küldtök el. Ami nekem megfelelő csomag lenne az meg 155304Ft tehát ha vállalom a hűségidőt amit így is úgy is ott töltenék és maradok az általatok szitkozott T-mobilnál poton 20.000Ftal kerülne kevesebbe a telo mintha megrendelném egy online boltba aztán ha valami bajom van vele akkor meg küldözgethetem össze vissza... Ez tényleg hatalmas busines!! Gratulálok hozzá!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!