Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? (Bővebben lent. )

Mit tehetnék? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. A szüleimmel és a nővéremmel élek. Fél évvel ezelőtt el kellett adnunk a felújított lakásunkat, hogy ki tudjuk fizetni a több százezres tartozásunkat. Azóta egy olcsóbb albérletben élünk. Szüleimnek hiába van állandó munkahelye, egyre nehezebben tudjuk fizetni a számlákat. A nővérem nem dolgozik. Ma délután ráadásul a főbérlő felhívott minket, és közölte, hogy szándékában áll nyáron eladni a lakást, így úgy néz ki mennünk kell. A szüleimet lelkileg és anyagilag is megviseli ez az ide-oda költözködés. Egyik nap édesanyám összetört, és amikor ketten voltunk itthon sírva mondta el, hogy már az öngyilkosság is megfordult a fejében. Féltem a családomat. Diákmunkát hiába keresek, hogy támogassam őket, nem találok. Tehetetlennek érzem magam és képtelen vagyok végignézni, ahogy tönkremegy az életünk. Őszinte válaszokat várok, ti mit tennétek a helyemben?
2013. máj. 8. 19:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha "csak" több százezres tartozásotok volt, és egy felújított lakást adtatok el, akkor bőven vehettetek volna egy másikat (kicsit kisebbet, kicsit nem annyira felújítottat), vagy sok millió forintotoknak kellett maradni. Ezek alapján nem értem, mire fel a pánik, és miért kellene neked diákmunkát vállalni.
2013. máj. 9. 02:22
 2/2 A kérdező kommentje:
Jogos, rosszul fogalmaztam. Több helyen voltak több száz ezres tartozásaink. (közüzemi tartozások stb.) Mivel a határidő sürgetett minket, sajnos nevetségesen alacsony áron tudtuk csak eladni a lakást. Ez éppen arra volt elég, hogy a tartozásokat rendezzük. Ezután már csak az albérlet maradt.
2013. máj. 9. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!