LG nagykereskedést keresek, viszonteladás céljából. A vállalathoz bejutni lehetetlen és nem találok a neten olyan céget aki az ő disztribútoruk lenne. Van ötletetek, hogy mit tehetnék? Várom a válaszaitokat.
Szerintem pályázati alapon megy, ha megy. Az ilyen cégek szilárdan kiállnak a disztribútoraik mellett, félnek túlságosan felosztani a piacot.
És rossz néven ne vedd, de abból, hogy itt keresed a lehetőséget, arra következtetek, hogy jó okkal nem állnak veled szóba - ha egyáltalán lehet valamilyen módon nyitni feléjük.
Van hazai márkaképviselet is, de valóban nem itt kellene keresni... pl: www.cedruskft.hu
Valami gond lehet az elképzeléseddel
1. Ha vállalkozó vagy, akkor ismerned kellene a piacot, beszerzési lehetőségeket
2. Ha vállalkozó vagy ismered az Eu-s beszerzés menetét, előnyeit.
Kedves Bak Norbert!
nem mondtam,hogy vállalkozó vagyok. A Cédrus Kft . inkább számtech. nagyker. Nekem inkább szórakoztató elektronikára van szükségem és nem hotel tv-re.
Nem tudtam pontosan milyen termékekre lenne szüksége.
Esetleg:
De ezek Usa-beli cégek, vám és Áfa kötelesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!