Vaterával kapcsolatos, mit tehetnék?
Az eladó, akinek másfél hete elutaltam a pénzt, belépked a vaterára, de nem válaszol a leveleimre. Telefonon nem elérhető. A terméket nem küldi (mindenki másnak elküldte a vásárolt cuccokat, csak pozitív értékelései vannak.)
Jelentettem a vaterának, elküldtem a fizetési bizonylatot. Elvileg küldtek neki felszólítást.
De nem történik semmi.
Mit lehet tenni?
Igen, gondolom, hogy akkor nem ilyen értékelései lennének...
Csak ha nem tudja feladni időben valamilyen okból, de vaterára be tud lépni, akkor tájékoztathatna, hogy meddig várjak, stb, ha már áll benne a pénzem...:-S
Én soha nem utalnék előre. Remélem te is tanulsz a történtekből. Rengeteg ember csaló az oldalon, lehet, felépített egy jó kis pozitív oldalt magának és most kezdi a csalást.
Nem akarlak elrettenteni, csak annyit olvasni még itt is arról, hogy átverték őket, mégis mindig adtok lehetőséget nekik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!