Vaterával kapcsolatos kérdések. Hogyan?
1. Hogyan lehet a saját termékemet kiemelni? Sok kiemelt hírdetést látok.
2. Az eladott dolgok után kell egy bizonyos összeg után adózni vagy valami?
Amikor felteszed a hirdetést, alul van ilyen bepipálós rész, hogy milyen faja kiemelést szeretnél, ott kell bepipálni. Ezt utólag is megteheted, ha jól tudom.
Az eladott dolgok után jutalékot kell fizetned, de ha a minimálbért meghaladja a vaterás jövedelmed, akkor adóznod is kell.
Mármint ha havonta meghaladja? Vagy hogy ha az összes idő alatt haladja meg a minimál bért?
És egy újabb kérdés. A jutalékot nekem kell átutalni, vagy azt a Vatera a vételárból levonja magának?
Egész pontosan ha a jövedelmed egy év alatt meghaladja a minimálbér 12-szeresét. De szerintem ebbe nem csak a Vatera, hanem mindenféle extra jövedelem beleszámít.
A jutalékot át kell utalni nekik, hiszen ha valaki utal a te bankszámládra, onnan a vatera nem tud levonni. Ha meg kp fizet, akkor pláne nem :)
Akkor felteszek egy eladást, azt megveszik, kifizetik és utánna kell utalnom a jövedelmet? Vagy mihelyst az aukció lezárult?
Még nem egészen tiszta az egész, új vaterázó vagyok:)
Felteszel valamit, eladod, ha megjelölitek sikeresként az adásvételt, akkor a vatera kiküldi a számlát a jutalékodról, és azt ki kell fizetned.
Ha az eladott dolgok után évente több, mint 936 ezer jövedelmed lesz, akkor adóznod is kell utána, de nem a vaterának, hanem az államnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!