Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mire jó a Tesco-ban az önkiszo...

Mire jó a Tesco-ban az önkiszolgáló? (becsületkassza)

Figyelt kérdés
Mi célt szolgál? Ha 4 sajtos kifli helyett 3-at ütök be,akkor másnap rámjöhet a TEK? Tegnap haverom 2 túró rudi helyett 1-et ütött be vonalkóddal véletlenül,és semmi hatás nem volt. Még csak nem is figyelte senki,hogy miből,mennyit ütünk be. Ez normális?
2013. ápr. 7. 20:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Te se nagyon értesz ehhez. Az áruvédelmi rendszernek a vonalkód annyit jelent, amennyit neked. Semmit.

2013. ápr. 8. 06:22
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Olvasva a hozzászólásokat, ha külön operátorok kellenek, akik figyelik ezt a kasszát, akkor azzal éppen nem spórolnak munkaerőt! Szerintem csak akkor éri meg vásárlóként használni ezeket, ha kevés árut vettél, mert ha sokat, akkor kétszer annyi ideig tart minden, mint a pénztárosnak.

De amúgy a mérleg ellenőrzi, hogy annyi árut ütöttél-e be, mint amennyit ráhelyeztél. Ha sikerült csalni, az csak a véletlen műve, nekem a múltkor egy sokkal kisebb tárgynál is jelezte, hogy nem stimmel, mert véletlenül elmozdítottam a mérlegen!

2013. ápr. 8. 11:28
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem figyeli külön operátor - van egy operátor csapat aki az egész áruház kamera rendszerét figyeli - többek között a kasszákat is.
2013. ápr. 8. 11:55
 14/17 anonim ***** válasza:

Súly alapján észreveszi, hogy nem egy túrórudinak megfelelő árut tettél a csomagolófelületre.

Én múltkor két db paprikát vettem. Jó nagyokat kerestem, mert darabra ment. Mivel súly alapján azonosítja a mérleg, több volt mint ami két átlagos paprika tól-ig súlya. Ezért rögtön jelzett is a gép, hogy rosszul ütöttem be a darabszámot. Holott valóban kettő volt.

2013. okt. 12. 12:39
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Honnan veszed azt a megnevezést hogy "becsületkassza"???

Tudod mit jelent a "becsületkassza" szó?:D

Mert nem azt amire te írod, szóval csak akkor kérdezz ha tudod a nevét amely hivatalosan "Tesco Önkiszolgáló Kassza"

Becsületkassza kb azt jelenti hogy annyit fizetsz amennyit gondolsz..és itt azért még nem tartunk.

Ezt a fejlesztés annak találták ki, aki 3 termékkel nem akar sorba állni.

És nem is olyan nyomorék arcoknak való akik 4kifli helyett3-at húznak be és 2 hónapig ennek örülnek:D

2013. okt. 12. 14:50
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Na ja.

Én csak azt "bírom", mikor a telepakolt nagy talicskával odaállnak fizetni... Sajnos nem egyszer van ilyen is.

2013. okt. 12. 15:40
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Én múltkor a Tesco akciós újságot tettem az áru közé mikor rakodtam és már arra is jelzett hogy nem stimmel a súly...
2015. jún. 29. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!