Mire jó a Tesco-ban az önkiszolgáló? (becsületkassza)
Te se nagyon értesz ehhez. Az áruvédelmi rendszernek a vonalkód annyit jelent, amennyit neked. Semmit.
Olvasva a hozzászólásokat, ha külön operátorok kellenek, akik figyelik ezt a kasszát, akkor azzal éppen nem spórolnak munkaerőt! Szerintem csak akkor éri meg vásárlóként használni ezeket, ha kevés árut vettél, mert ha sokat, akkor kétszer annyi ideig tart minden, mint a pénztárosnak.
De amúgy a mérleg ellenőrzi, hogy annyi árut ütöttél-e be, mint amennyit ráhelyeztél. Ha sikerült csalni, az csak a véletlen műve, nekem a múltkor egy sokkal kisebb tárgynál is jelezte, hogy nem stimmel, mert véletlenül elmozdítottam a mérlegen!
Súly alapján észreveszi, hogy nem egy túrórudinak megfelelő árut tettél a csomagolófelületre.
Én múltkor két db paprikát vettem. Jó nagyokat kerestem, mert darabra ment. Mivel súly alapján azonosítja a mérleg, több volt mint ami két átlagos paprika tól-ig súlya. Ezért rögtön jelzett is a gép, hogy rosszul ütöttem be a darabszámot. Holott valóban kettő volt.
Kérdező!
Honnan veszed azt a megnevezést hogy "becsületkassza"???
Tudod mit jelent a "becsületkassza" szó?:D
Mert nem azt amire te írod, szóval csak akkor kérdezz ha tudod a nevét amely hivatalosan "Tesco Önkiszolgáló Kassza"
Becsületkassza kb azt jelenti hogy annyit fizetsz amennyit gondolsz..és itt azért még nem tartunk.
Ezt a fejlesztés annak találták ki, aki 3 termékkel nem akar sorba állni.
És nem is olyan nyomorék arcoknak való akik 4kifli helyett3-at húznak be és 2 hónapig ennek örülnek:D
Na ja.
Én csak azt "bírom", mikor a telepakolt nagy talicskával odaállnak fizetni... Sajnos nem egyszer van ilyen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!