Mi a véleményetek a Tesco önkiszolgáló kasszáiról?
Előnye, hogy lehet választani. :)
Valamivel lassabb, mintha a sima kasszánál lennél, de ha ott áll 2-3 ember, akkor már megérte időben.
Szeretek bankkártyával fizetni, itt meg nem kell kiadni a kezedből sem azt, sem a Klubkártyát, így nem felejtheted ott.
Kápé fizetést még nem próbáltam vele, inkább ki is hagynám.
Ha valami extra utalványt, vagy kupont használsz, ahhoz pénztárosi segédlet kell, így nemtriviális esetekben érdemes régi kasszához menni inkább.
Szlovákokkal semmi bajom, mondjuk ide a Pesti útra nem nagyon találnak el.
Az akciós megjegyzést meg nem értem, a régi kasszánál is csak a végén vonta le, a "kettőt fizet, úgyis ráfizet" jellegű akciók kedvezményét.
Hát, nekem egészen furcsa érzésem volt, amikor találkoztam velük. Kissé hasonlít a dolog némely futurisztikus filmben levő dologra... Olyan "embertelen" az egész. ( Még szerencse, hogy rendes pénztárakat is fenntartanak még az idegenkedők számára. )
Én is belátom viszont az előnyeit.
Apropó, és ilyen pontgyűjtős cuccokat, utalványokat, pontokat ez miért nem ad ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!