Érdemes mindenféle szupermarket kártyáját igényelni és használni? Auchan, Spar supershop, Tesco félékre gondoltam.
Figyelt kérdés
Ezen kívül Hervisbe járok még amit hallottam hogy ott is van kártya. Mennyivel lenne takarékosabb ezeket használva vásárolnom? Mennyi a kedvezmény?2013. ápr. 1. 17:16
1/4 anonim válasza:
Ha a pontgyűjtőre gondolsz, értelme van, bár nem sok. Ha a hitelkártyájukra, akkor nincs értelme.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen a pontgyűjtésre gondolok.
2013. ápr. 1. 18:42
3/4 anonim válasza:
nekem supershop van, de már alig adnak pontot. a semminél jobb, de sok idő kell, mire gyűlik rajta a pont.
4/4 anonim válasza:
Ezen énis gondolkodtam már mert Tesco, Líra, Praktiker, Mol, SuperShop (OMV, BurgerKing,..), Shell, stb kártyám van már, de hogy minek?!?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!