Vettetek már szupermarketben valamit úgy, hogy egy hasonló termék vonalkódját tettétek rá, ami olcsóbb?
Figyelt kérdés
2012. okt. 13. 17:09
1/5 anonim válasza:
Egyrészt az értékrendembe nem férne ez bele a loás. Mert ez lopás.
Másrészt a vonalkódok fizikailag nem helyezhetőek át, nyomtatva vannak.
Harmadrészt a biztonságiak minden mozdulatra figyelnek, akkor is ha te nem látod.
2/5 anonim válasza:
Negyedrészt az eladónak feltűnik ha a gép kommersz árucikket mutat miközben a kezében prémium minőségű valami van...
3/5 anonim válasza:
kollégám mesélte, hogy bicikliről át tette a címkét a másikra és olcsóbban vette meg, de a szemem előtt is megcsinálta, hogy a bors őrlőről vagy mi a francról a legkisebbről átrakta a címkét a legnagyobb nyakába és azt hozta ki
4/5 anonim válasza:
Tegnap a Fóti (ex-Corában) Osanban vettem 3 kiló csirkemellet, de a csaj a csirkecomb vonalkódját tette rá. Kb 5 perc múlva vettem észre már tök máshol. Visszamentem, mondom a csajnak, hogy szerintem rossz kódot tett rá. Kikerekedett szemekkel nézett rám, mintha szellemet látna, kicserélte és ilyet szólt: "Ha neked így jobb..."
5/5 anonim válasza:
nagyon erkölcstelennek tartom, ez lopás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!