Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 200. 000Ft-tal lehet valami...

200. 000Ft-tal lehet valami érdemlegeset kezdeni a tőzsdén?

Figyelt kérdés
A daytrade-en gondolkodom, de nem tudom, megérné-e. A brókerek fix üzletkötési díjai ilyen összegnél viszonylag magasak. Millióknál nem annyira számít az a 2-300Ft, de 200EFt-nál nehéznek tűnik még ezt az összeget is megszerezni egy-egy üzletkötésnél. Elvinné ez az összes nyereséget? Van értelme ekkora tőkével belekezdeni, vagy időpocsékolás lenne?

2013. febr. 8. 22:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Válasz jó brókercéget ahol kedvezőek a díjak és van tőkeáttét.
2013. febr. 8. 22:52
 2/5 anonim ***** válasza:
tőkeáttétel igen, de egy két termékhez lehet így is kevés lesz.Én 160-al kezdtem, 2 hét alatt lett belőle 390, igaz ott pont egy piacnyitási opcióba léptem bele.
2013. febr. 9. 07:06
 3/5 anonim ***** válasza:
50%

Ekkora összeggel is lehetséges, pl. onlány brokereken keresztül a devizatőzsdén.

Ha ezt játéknak fogod fel és nem nem megélhetési mértékű jövedelem reményében teszed, akkor technikai akadálya nincs. A játék sosem időpocsékolás.

Ha esetleg kiderül, hogy úgysincs tehetséged hozzá, akkor jobb csak ennyit elveszteni, mint ennek soxorosát.

üdv

Homo ludens.

2013. febr. 9. 12:11
 4/5 A kérdező kommentje:

Semmiképpen nem megélhetési célból csinálnám, tisztában vagyok vele, hogy 200EFt tőkével irreális lenne ez az igény. Havi 5-10.000 profittal én már boldog lennék. Nincsenek lehetetlen elvárásaim, a tőzsde nem egy feneketlen pénzeszsák, amibe csak bele kell nyúlni és milliomos lesz az ember. :)

Egyelőre még nem sokat tudok az egészről. Az elkövetkező fél évet tanulással tervezem tölteni, aztán ha szimulátorokon már magabiztosan kereskedem, akkor kezdenék bele a valós pénzek mozgatásába.

Köszönöm a válaszokat, mind hasznos volt!

2013. febr. 9. 15:46
 5/5 anonim ***** válasza:
59%

Ez helyes gondolat.

Ne felejtsd el közben sosem, hogy a devizatőzsdéken a szerény siker és a csúfos kudarc közötti választóvonal átlépését döntő részben a pszichés faktor határozza meg. A fegyelmezetlenségnek ott igen durva ára van és erre az önfegyelemre, a stressztűrésre kevesen képesek.

2013. febr. 16. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!