Elutaltam egy embernek pénzt, de nem küldte a terméket amit vettem, ilyenkor mit tudok csinálni, visszatudom valahogy szerezni a pénzem?
EZT OLVASD EL!!!!:
Sziasztok én egy hónapja utaltam el 60 ezer forintott egy tv ért,amit a mai napig nem kaptam meg,már mikor az elutalás után nem vette fel a telefont nem válaszolt a levelekre gyanus lett addig hitegetet írta hogy adja fel küldött róla képet milyen becsomagolva is stb...
eltetlt pár nap és bementem a rendőrségre feljelentettem a nyomozót ismerem és mondtam neki öszintén mondja el hogy mire számíthatok láthatom e a pénzem viszont ?
Erre ő ezt mondta:
Hogy elég valószínű nem látok belőle egy forintott sem viszont mivel hiába van meg az elutalást igazolo szelvény a levelezés hiába tudom a címét a nevet a telefonszámát,azt is tudom hol lakik,nem tudnak vele mit csinálni mivel ilyenkor azt mondja mindegyik hogy nem neki ment a pénz vagy nem az ő hanem egy rokona nevében adta fel a hírdetést és adta el onnantól kezdve a rendőrségnek meg van kötve a keze mivel családtag ellen nem köteles vallani senki sem,ez a tövény. Mondta hogy még lehet olyat hogy polgári peren megpróbálom visszaszeretni a pénzem de az ugy kb 1-2 év és azt én fizetem,ha esetleg meg siekrül rábizonyítani akkor a nevén lévő ingóságokből visszakaphatom a pénzem de ilyenkor meg amugy sem azoknak sosincs semmi a nevükön pont ezért hogy ha netalántán oda kerül a sor ne legyen mit elvenni,mondta hogy ismer olyat akik ezt nagyban üzik hiába tudják 100% osan hogy ők teszik zsebre a pénzt ez az egy mondat "a család tagom ellen nem vagyok köteles tanuskodni" felemnti minden alol ezeket a csalókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!