1 hete elutaltam a hitelesítéshez szükséges 200 Ft-ot a Zsibvásár aukciós portál részére, de még nem történt semmi! Kinél hány napot vett ez igénybe?
Köszi a gyors választ.
Nem tudom mi lehet velük,pedig jónak tűnik az oldal,én idáig Vateráztam.
Bennfentes válasz. Két kérdés is elhangzott:
1. hitelesítés: Általában heti 2 alkalommal futtatjuk. Ma is történt egy ilyen. Úgyhogy nagy valószínűséggel már hiteles vagy.
2. Ha valaki regisztált, akkor azonnal kell kapnia erről egy levelet. Ha nem kapott ilyet, akkor meg kell nézni a spam-ek között. Előfordulhat, hogy a szolgáltató vagy a levelező rendszer tévedésből spam-nek nézi a levelünket.
Igen kaptam visszaigazolót csak kicsit később nem rögtön.
Most a hitelesítésre várok 27.-én utaltam munkaidőben,de még semmi:( Tudom türelem :)Köszi a választ a kérdező nevében is!
Szeretnék kérdezni az utalással kapcsolatban. Lehet, hogy hülye kérdés, azt a 200 Ft-t a bankon keresztül, átutalási megbízással kell elutalni, vagy a zsibvasar honlapon a "bankszámla alapú hitelesítésnél" beírjam a számlaszámom, és klikkeljek a "Hitelesítés elkezdésére"?
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!