Elutaltam egy embernek pénzt, de nem küldte a terméket amit vettem, ilyenkor mit tudok csinálni, visszatudom valahogy szerezni a pénzem?
Na jó ez kész................ fúúúúú de ideges lettem. Képzeljétek el, azt a hirdetést amit megvettem, ugye azon beszélgettünk, folyamatosan irok neki rá, és már 2napja nem válaszol rá, ráirtram egy másik hirdetésére és 3percen belül válaszolt..:))
HOGY NEM SÜL LE ENNEK A POFÁJÁRÓL A BŐR...... TE JÓ ISTEN-.-
"Az a baj, hogy nagyon messze lakik tőlem.:\"
Ezt honnan tudod? :/ Lehet, hogy a szomszéd utcában... sosem fogod kideríteni.
Jelentsd fel a rendőrségen! Én aranyláncot hirdettem még tavaly,már régen nem él a hirdetés.Másfél hete beállitott a rendőrség,email cim után találtak meg.Valaki feljelentett,hogy ez az ő nyaklánca! Se köpni,se nyelni nem tudtam.Szerencsémre meg van a blokk,még 2006-ban vettem,ékszerboltban.Ráadásul másnap bekellett mennem tanu kihallgatásra.Hát mondom ez marhajó!
Foglalkozik vele a rendőrség,ha te mégy oda személyesen,lehet meg is vernek.Kitudja milyen maffiozó banda!
Ez meglepő.. de akkor ennek is mi értelme volt, ekkora gyökér embereket..
Nem e-mailozunk, hanem apród-on beszélgettünk, de 100%hogy látja...
Az aprodon küldöd az üzenetet,ott is van email cím! Vagy,hogy érted,hogy ott beszélgettek?
Hogy az én esetemnek mi értelme volt,mert lehet ha nincs blokkom,elveszik! A fene tudja,bár van évekkel ezelötti fotó,h már akkor is meg volt! Nem tudom mit képzelnek az ilyen egyedek.
Az a lényeg, hogy nyugodtan jelentsd fel. A bankszámlaszám alapján jó eséllyel be tudják azonosítani (mivel azt csak személyivel lehet nyitni).
Ezután a rendőrség megkeresésére jó eséllyel be fog sz@rni és visszaadja a pénzed. Ha nem, akkor a rendőrségi feljelentés után polgári pert indíthatsz ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!