Elutaltam egy embernek pénzt, de nem küldte a terméket amit vettem, ilyenkor mit tudok csinálni, visszatudom valahogy szerezni a pénzem?
Email cím után a rendőrség megtalálja.Mondom,hozzám is úgy jutottak el,az UPC kiadta.
Ne hagyd veszni a pénzed,mindenképpen tegyél érte.Még annyit megtehetsz,hogy megirod neki,hogy holnap lesz a napja,h feljelented,nehogy azt higgye ,h ezt megússza! Hátha arra reagál!
Szia!
Mi lett veled? Sajnos hasonló cipőben járok :(
Én "csak" 13 ezret, nekem ez is sok pénz...
De több felhasználóról megkérdeztem "meg van-e még a telefon" mindig meg volt.....
Egészen biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok az egyetlen hülye aki átutalta neki a pénzt...
Az a baj, hogy csak a bankszámlaszáma és a neve van meg és város, és telefonszám.
ennyi...
Nem tudom fognak-e tudni kezdeni ezzel valamit...
Csütörtökön mindenképp megyek a rendőrségre...
"Az a baj, hogy csak a bankszámlaszáma és a neve van meg és város, és telefonszám.
ennyi..."
Miért, szerinted mi kell még a rendőrségnek? A gyerekkori legjobb pajtása anyukájának a neve? Már a bankszámlaszám önmagában elég lett volna...
Az a baj, hogy csak a bankszámlaszáma és a neve van meg és város, és telefonszám.
ennyi...
ENNYI?! és ez neked baj? mit akarsz ettől többet ? Ettől magamról nem tudnék mondani még ha akarnék se... Messze lakik tőled? De amugy hívd fel. Ha felveszi akkor van reményed. Ha nem messze lakik tőled, meny el hozzá valami nagydarab emberrel(biztos van egy két ilyen barátod) és kérd el tőle szépen a pénzt... Én ezt tenném, ha tudnám az igazi telószámát és hogy nem kamu helyen lakik..
igen, köszi közben megtudtam, hogy a bankszámlaszám elég.
Messze lakik nagyon, de a pontos címét nem is tudom.
Beszéltem vele telefonon, megfenyegettem, szerintem megijedt, most már nem elérhető.
Holnap megyek a rendőrségre...
13 ezernél is foglalkoznak az üggyel azért?
Van esély rá, hogy visszakapjam a pénzem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!