Kirúghat azért, mert műtétem lesz és nem tudok bemenni kb. két hétig?
Figyelt kérdés
Február 11-én nőgyógyászati műtétem lesz, a teljes gyógyulási idő kb. 1 hónap. 2 hétig kb. nem tudnék menni. Most vettek fel, a főnökömnek nem mertem erről szólni, mert akkor biztos nem vett volna fel. de ha szólok, hogy két hétig nem tudok menni, kirúghat? nagyon nem szeretném, imádom a munkám, egyetem mellett örülök, hogy ilyen helyen dolgozhatok :( Előre is köszönöm! L202013. jan. 25. 10:51
1/3 anonim válasza:
Próbaidő alatt bármikor kirúghatnak. Ha most a műtétre való tekintettel nem is fog, de a próbaidő után nem biztos, hogy meg fogja hosszabbítani a szerződésed. Én azért szólnék neki, hogy műtéted lesz, ha normálisan állnak a dolgokhoz, akkor nem lesz probléma, de sosem tudhatod biztosnak egyik állást sem...
2/3 anonim válasza:
Próbaidőn vagy,minden indok nélkül kirughatnak.
3/3 anonim válasza:
Ha most kezdtél, akkor még februárban is próbaidős leszel. Próbaiő alatt bármelyik fél megszüntetheti a munkaviszonyt, indoklás nélkül is. Tehát a joga megvan hozzá. Hogy meg fogja-e tenni, az rajtad is múlik. Én biztosan nem örülnék ha nem tudnék előre a várható kiesésről. Hacsak nem a két szép szemedért vett fel, akkor nem ártana mielőbb megbeszélni vele a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!