Jó ötlet lenne fizetős közösségi oldalt létrehozni?
Figyelt kérdés
A lényege az lenne,hogy a befizetett összeg 1/3 részét,vagy akár a felét a tagok egymásnak adnák.Olyan módon,hogy ha például felrak valaki egy videót,azt jutalmaznák különböző összegekkel.Vagy ha tanácsot szeretnél kérni,akkor kiírnál egy olyat,hogy ha valaki hasznos segítséget ad,akkor 500 kreditet adsz neki.De a krediteket fel lehetne használni egyéb dologra is.2013. jan. 21. 14:33
21/38 anonim válasza:
Kiváló lenne az ötleted, HA:
- a youtube-on nem lehetne megnézni MINDEN kisfilmet INGYEN
- a deviantArt-on ne lehetne megnézni MINDEN rajzot INGYEN
- a poet.hu-n ne lehetne elolvasni MINDENT verset INGYEN
- stb, stb, stb.
Az ötleted lényegében arra épül, hogy az emberek fizetnének cserébe a netes szórakoztatásért. Amik nem professzionális tartalomról van szó (pl. nagy filmstudiók filmjei), addig SENKI nem fog fizetni.
Nyugi, nem fogja senki lenyúlni az ötletedet, egyszerűen nincs benne üzleti érték.
22/38 A kérdező kommentje:
Itt is megnézhetnél mindent ingyen,de te dönthetnéd el,hogy támogatod-e azt a dolgot,ami tetszik neked.Amúgy örülök ám neki,hogy mindent félreértelmeztek,és mindenre tudtok valamit mondani,hogy miért nem jó!Közben meg azon gondolkodtok,hogy hogy lehetne megvalósítani,és lenyúlni az ötletemet:D
2013. jan. 21. 18:08
23/38 A kérdező kommentje:
De még szerencse,hogy nem árultam el az összes részletet!:p
2013. jan. 21. 18:09
24/38 The Other válasza:
Ezek szerint nem nézted meg, amit belinkeltem, mert ott tökéletesen ki van dolgozva ennek a megvalósítása. Sőt, jó eséllyel le is van védetve...
25/38 anonim válasza:
Halott ötlet, hidd el. A Youtube a reklámbevételéből fizet a videók tulajdonosának nézettség alapján.
Mégis, ki fizetne olyan dologért ami ingyen is lehet (leszámítva az unatkozó adakozó kedvű milliomosokat)?
26/38 anonim válasza:
Miért ajánlanék fel valakinek csak úgy kreditet? Videóért? Halott ötlet.
27/38 anonim válasza:
Ez egy igazán jó ötlet. Jobb, ha sietsz a megvalósítással mert én már el is kezdtem az oldal programozását. Két héten belül készen leszünk és esélyed sem lesz.
28/38 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszi!:)
2013. jan. 22. 00:56
29/38 A kérdező kommentje:
Megnéztem amit belinkeltél,csak az a baj vele,hogy angolul van,nem jó!
2013. jan. 22. 00:58
30/38 A kérdező kommentje:
Amúgy megnéztem azt a linket,és írtam,hogy örülök neki,hogy van ilyesmi mint amit kitaláltam,mert ezek szerint mégsem olyan hülyeség,ha már létezik!Az enyém sokkal könnyebben kezelhető lenne!:)
2013. jan. 22. 01:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!