Hogyan spóroljak?
A vőlegényem külföldön dolgozik, a fele pénz vmilyen okbók magyaro.ra érkezik, az én számlámra!
Tegnap eléggé ki is költekeztem, gyűjtögetünk, házikóra, nyaralásra, autókra! A párom csak 20.000-t engedett költeni, de már túl haladtam 30.000rel és holnap be teszek szövetkezetbe 80.000t 11.000ftot elköltöttem, 2 nadrág egy felső, fehérneműre, nem sok és tudom a párom nem akad ki csak húz egyet a száján de félek valamiért.
Én úgy szoktam, h
1. Nem megyek be semmilyen olyan boltba ahol kaján kívül mást is kapni, illetve ha ilyen nincs akkor nem megyek Pl a Tesco -ba a Noon food részlegre és egyebekre.
2. Teljesen jóllakottan és CETLIVEL megyek vásárolni!
Szerintem ez nem lehetetlen ha van legalább 1 egységnyi önuralma. ha nincs akkor menjen valakivel, kísérje el valaki akkor nehezebben esik kísértésbe.
Szerintem ez megoldható. Ha ez sem megy akkor a legjobb, ha valakit megkérsz, h menjen el Neked boltba, mert nem tudod kezelni a lóvét.
Üdw, egy háztartásbeli pénzügyi szakértő.
24/N
Amúgy talán még a legjobb megoldás, hogy ha megjön a lóvé, akkor rögtön tovább utalod netbankon keresztül.
Nálam ez úgy megy, hogy ha jön a fizu, akkor rá 1-2 napra már utalja is a bank tovább egy másik számlára, ahonnan csak nehezen tudom elérni, így nem eshetek kísértésbe sem, hogy elköltsem hiszen nincs mit.
Első voltam.
"Teljesen jóllakottan és CETLIVEL megyek vásárolni!"
na, akkor itt b*szom el én is mindig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!