Megéri kimenni 2 és fél hónapos munkára Angliába?
Figyelt kérdés
Diák vagyok, ismerősöm be tudna szervezni 2 - 2,5 hónapos gyári melóra kint nyáron (rendes munka, nem diákmunka). Szállás meg lenne oldva, viszont minden mást magamnak kell állnom (kaja, utazás, esetleges szórakozás stb.).
Megérné szerintetek kimenni? Nincsenek nagy igényeim, de ha már kint vagyok, akkor szeretnék kicsit szétnézni, de ha mínuszba jönnék ki pénzügyileg, akkor inkább nem vállalom be.
21l
2013. jan. 9. 09:50
1/4 anonim válasza:
Ha ingyen laksz és rendes állás átlagos fizetésért akkor nemhogy minuszba nem jönnél ki, de valószínűleg pár százezer plusszal jönnél haza.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Ez így egész jól hangzik. :)
Sajnos nem tudom, mennyit fizetnek kint gyári munkára, erre a témára még nem tértünk rá, ezért kérdeztem. Egyenlőre csak érdeklődött, hogy érdekelne-e a dolog.
2013. jan. 9. 20:07
3/4 anonim válasza:
Ha megkapod a minimálbért ( 700 font körül ) és ingyen laksz akkor már jó vagy.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítséget! :)
2013. jan. 11. 03:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!