Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan érdemes kimenni Angliába?

Hogyan érdemes kimenni Angliába?

Figyelt kérdés
Akinek van már tapasztalata ez ügyben,vagy hallott róla valamit annak érdekelne a véleménye!Vannak-e olyan közvetítő cégek,akik megbízhatóak,mert hallottunk sok rosszat is!Anglián belül hova érdemes menni dolgozni?
2012. jan. 28. 21:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Tanács!

Ha tudsz angolul akkor nem okoz gondot a lakás, és munkakeresés sem, sem pedig az egyéb ügyintézések!(bankszámla, stb.).Ilyen esetben nincs szükséged közvetítőre!

Ha pedig nem megy az angol annyira, hogy magad intézkedj, akkor maradj otthon, mert a válság óta minimális nyelvvel csak ismerős vagy beajánlás útján vesznek fel! Manapság az angoloknak sem derogáló elvállalni a mosogatást, ha nem akar éhen halni, nagy a verseny és ez kihat a bevándorlók lehetőségeire is! Ha valóban nagyon jó nyelvtudással és piacképes végzettséggel érkezel, akkor manapság is aránylag jól el lehet helyezkedni(pl, informatikában), de a tucat munkáknál(mosogatás, stb) rengeteg az ember, így nagyon fontos a szerencse is.

2012. jan. 28. 21:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Hogyan? Sok sok pénzzel. Legalább 1000 fonttal.

Közvetítőket szerintem felejtsd el, én még egyről se hallottam ami korrekt lenne.

Első válaszadónak sokban igaza van. Nyelvtudás nélkül nehéz, de hallottam már sikerstorykat a válság óta is, hogy sokaknak még így is sikerül. Minden attól függ mennyire talpraesett és bevállalós az ember. Ja meg persze a szerencse.

Hova érdemes menni? Hát van aki Londonra esküszik. Én pont nem. Ez attól függ milyen vagy, milyen életre vágysz, akarsz-e magyarokkal kapcsolatot tartani... stb.

Szerintem ha nincs piacképes szakmád és/vagy folyékony angol nyelvtudásod, akkor ne menj Londonba, mert a minimálbér baromi kevés oda. Ez esetben válassz egy nagyobb várost: Birmingham, Liverpool, Manchester, Bristol stb.

2012. jan. 29. 06:53
 3/3 anonim ***** válasza:

"Szerintem ha nincs piacképes szakmád és/vagy folyékony angol nyelvtudásod, akkor ne menj Londonba, mert a minimálbér baromi kevés oda. Ez esetben válassz egy nagyobb várost: Birmingham, Liverpool, Manchester, Bristol stb."

Egyetértek, én 2 hónapig tengődtem minimálbérből, megéltem ugyan belőle, sőt még maradt is egy kevés, de hosszútávon nem tudtam volna ezt csinálni. Most is Londonban vagyok, de már a szakmámban dolgozom, mint programozó, az első munkám csak addig kellett amíg jobb nem jött.

2012. jan. 29. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!