Szeretnék kimenni külföldre mint Au-pair. Az USA-ba vagy Angliába éri meg kimenni? Egyáltalán megéri au-pair-kedni?
Figyelt kérdés
2010. szept. 17. 21:09
1/4 anonim válasza:
Hát biztos megéri. Hány éves vagy? {nyilván lány}
2/4 anonim válasza:
ha penzügyi alapon gondolod, hat nem ebböl fogsz meggazdagodni, de ha azt veszed, hogy teljes ellatas mellett meg penzt is kapsz, hat megeri. En most vagyok masodszorra au pair (most Nemeto.ban), es ezutan tervezek meg egy harmadikat Amerikaba. En szeretem benne azt, hogy ez egy atmenet a felnött es gyerek let között. Mar van felelösseged, "munkad", stb, de nem lesz semmi bajod, ha honap közepen mar elköltötted a penzedet :) viszont nincs ott anyu-apu, hogy kipotolja, de van mit enned, akkor is. Amerikaban amugy fix-en 197 dollart kapsz egy heten (kötelezö jogsi, kommunikacio szintü angol nyelvtudas, stb), Angliaban 70-100 font között. Ki lehet jönni ezekböl a penzekböl eleg jol, de persze mindekinek mas a fontos, masra költ sokat.
3/4 anonim válasza:
Angliába olcsóbb a repjegy kimenni is, meg hazajönni is, ha para van. Amúgy nyilván megéri mindkettő különben nem csinálnák.
4/4 A kérdező kommentje:
Lány vagyok és 16 éves.Az egyik barátnőmmel szeretnénk kimenni au-pair-kedni de nem tudjuk hogy az USA-ba vagy Angliába.
Nem tudjátok,lehet ketten egy házhoz menni?
2010. szept. 18. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!