Internetes hírdetéssel kapcsolatban, hol tudok reklamálni?
2007-ben meghírdettem eladó lakásunkat egy oldalon, sajnos azt már nem olvastam, hogy 30 napon belül ha nem törölöm a hírdetést akkor fizetni kell 2700 Ft+áfa/hó.
Fél év múlva lepődtem meg amikor kaptam a csekket 16200 ft-ról 5 havi hírdetési díjról(az első hónap "ingyen volt"). Akkor rendeztem mindent, töröltem a hírdetést, sőt még a regisztrációmat is( utánna próbáltam, hogy belépek nem engedett) így meg is nyugodtam. Erre ma kaptam egy felszólító e-mailt, hogy 55450 Ft tartozásom van amit sürgősen utaljak át nekik. A számlarészletezés így néz ki: 5*2700+áfa= 71280 ebből befizettem a 16200-at+ rájön a felszólítás díja, így jön ki az összeg 55450 Ft-ra. Az akkori levelezésem kinyomtattam, elő kell keresem, akkor visszajeleztek, hogy törölték a hírdetést.
Szia!
Először próbáld meg velük lerendezni, küld el a visszaigazoló levelet, hogy törölték, a bizonylatot, hogy addigi tartozásodat rendezted. Lehet, hogy csak adminisztrációs hiba miatt nem érzékelik, hogy már nem vagy ügyfelük.
Azért keresd ki a hirdetésedet, hogy biztos, hogy törölték? Ha nem, reklamálj - bár azt írtad, hogy a törlést visszaigazolták, biztos, ami biztos ellenőrizd.
Ha pedig nem jutsz dűlőre, akkor fogyasztóvédelemhez kell fordulni.
Köszi!
Már írtam nekik, és visszajeleztek, hogy administrációs hiba történt nem áll fenn tartozás. Viszont ami idegesít, hogy kértem újból, hogy töröljék a regisztrációt, de arról nem szólnak semmit. most azt hiszem újból megy egy levél, hogy adataim törlésének kéréssel. Létezhet, hogy nem lehet törölni egy regisztrációt?
Szerintem nem létezik, hogy nem tudják törölni a regisztrációt, legyél kitartó.
Örülök, hogy megoldódni látszik az ügy :)
Köszi!
Írtam, mégegy levelet, hogy kérem a törlést.
De visszajött, hogy nem lehet kézbesíteni!
Hát ez röhej!
ingatlanbazar.com
De most megint nem tudok belépni!!
Kinyomtatok minden levelet és őrzöm a többivel, mert Szerintem nem lesz vége! Nem semmik, igaz?
Hirtelen a bokámig leizzadtam, mert mi is áruljuk a lakásunkat, de mi (többek között) az ingatlanbazar.HU-n és ott semmilyen "egy hónap után fizetni kell" szöveget nem olvastam...
A szabályzatukban egyébként benne van, hogy megszűnik a szerződés, ha az ügyfél kéri a regisztráció törlését. A szabályzatban egyébként az is benne van, hogy megszűnik a szerződés ha új szabályzat lép életbe... (8.4 pont). A mostani szabályzat dátuma pedig 2009.08.14.
Alul van kapcsolat pont, ott próbáltál már levelet küldeni nekik?
Szia!
Na ne hülj el!
Az ingatlanbazar.hu-n én is hírdetek, az o.k!
De ez becsapós mert ingatlanbazar.com! Egy lakiteleken bejegyzett cég!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!